12tk/Palju Teemant Tikandid Õigeusu Ikoon Kristall, Särav Ring Kive ristpistes Mosaiik Käsitöö DIY Diamond Maali

€5.86

Saadavus: On laos

m13970

Toote nimetus N: Särav Ring Diamond Tikandid/ Särav Ring Diamond Mosaiik/ Särav Ring Diamond Maali Kasutamine: elutuba/ Magamistuba / Dinning Tuba / Vannituba / Pesuruum / Köök / Uuringu Toas / Kodus/ Hotellis/ Office/ Pulm Deocration...Umbes Teemandid: Särav Ring Vaik Kive Raam: Raam EI sisaldu Pakend: Mull Kott Pakendi Suurus Teave: Lõuendi Suurus 37*47 cm (14.56*18.50 tolline) Virtuaalne Raami 30*40 cm (11.81*15.75 tolli) Pildi Suurus 25*35 cm (9.84*13.78 tolli)

Tähelepanu: diamond maal on ilma raami, see on trükkimise virtuaalne raamiga lõuendil, ja see EI ole lõpetanud maali, teil on vaja, et lõpetada see ise.Tolerantsid: Kuna see on käsitöö toode, on lubatud erinevus 1-5cm mõõtude lõuend.

Originaal pilt Efekti pärast valmis

1. Vaadake võrdlus tabel lõuendile identifitseerida iga rhinestone number ja vastava trükitud number lõuendile. 2. Paigalda ringi lõpus aplikaator arvesse liim (push raske hoida liim koht). 3. Kasutage ringi lõpuni pliiatsi korja rhinestone ja seejärel vajutage õrnalt allapoole, et kaotada kõik ekstra liim. 4. Pisar kile ja aseta rhinestone lõuendile kohaselt vastav arv. 5. Kui olete lõpetanud ühe värvi, palun hoida tasakaalu kive võtta väike ziplock kotid 6. Kui olete lõpetanud, vajutage alla veidi rhinestones koos oma käsi või raamat, tagamaks, et need on kindlalt kinnitatud.

Top kvaliteet, Kvaliteet garanteeritud; Konkurentsivõimelisi hindu; Kiire shipping; Kombineeritud järjekorras; Parim ja Õigeaegset Teenust; Kindlustada oma 100% rahulolu; Suur allahindlus suur, et!Võid segada iga punkti kaugusel meie poest ja saad neid tarnitakse koos !!

1).Me teha saadetiste 3-5 tööpäeva jooksul (vastavalt kogus, tellimuse) pärast taotluse saamist oma makse. 2).TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti ajal puhkus hooaega. 3).Tarneaeg: A).umbes 4-10 tööpäeva UPS//Fedex B).umbes 6-15 tööpäeva EMS C).umbes 20-40 tööpäeva hiina post air lennupostiga,vene riik tavaliselt vaja rohkem päeva D).Me kasutame Fedex/EMS /CPAM vastavalt oma asukoht, ja sa saad jälgimise numbri 1-3 päeva pärast sünnitust.E).Me ei vastuta võimalike õnnetuste ja viivituste või muude küsimustega, mis on eest vastutab shipping service.F).Tõttu shipping esindajate probleem, me ei saa postitada paki Aafrikas, Palju kahju, et.Teie rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul oma kaubaga, siis palun andke meile 5-tärni positiivset tagasisidet.Kui te ei ole rahul kaubaga, palun võtke meiega esiteks, me saame lahendada vaidlused sa esitamise asemel negatiivne tagasiside Moobo.ee.Tänan teid väga !!!

Märksõnad:Kuldne Rist Preester, õigeusu Ikooni, õigeusu Kristlik Pühad, Hõbe Preester Rist, õigeusu Ikoon Puidust, Diamond Mosaiik 5d Rhinestone Ring, Hiina Värvi Number, õigeusu Rist Line, õigeusu Puu Risti, õigeusk.

Kleepides Ala Osaline
Kasutamine Majapidamis-Essentials/ Kodu Kaunistamiseks
Väline Pakend PABERKOTT
Virtuaalne Raami Suurus 30*40 cm (11.81*15.75 tolli)
Teemandid Särav Ring 2,8 mm
Brändi Nimi REDIY LADIY
Mitmeotstarbelised Magamistuba, Dinning Tuba, Õppimine, Kodu, Töö...
Lõuendi Suurus 37*47 cm (14.56*18.50 tolli)
Muster Tüüp PORTREE
Stiil Euroopa
Pildi Suurus 25*35 cm (9.84*13.78 tolli)
Lõuend Pakkimise Meetod Rullitud
Vorm Üksik
Värvide arv 1-30
Materjal Vaik
Raam No
Umbes Raam Trükkimine Virtuaalne Raamiga Lõuendil
Päritolu CN(Päritolu)
Teemant Kuju RING

Kirjutage arvutus!

12tk/Palju Teemant Tikandid Õigeusu Ikoon Kristall, Särav Ring Kive ristpistes Mosaiik Käsitöö DIY Diamond Maali

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted