LAZAWG Talje Treener Vöö Piha ümber Trimmer Salenemisele Body Shape Sport Sukahoidjad Treening Vöö kaalulangus Cincher Tasku Intimat

€8.81

Saadavus: On laos

m139900

Omadused:

Materjal: 80%Neopreen + 20%Nailon.Neopreenist materjal, higi ja põletada rasva.

Magic kleebis sulgemine.

Väike tasku väikeste asjade panna,

Toote Kere: Esi-21 cm, Tagant 28 cm.

Värv: Must.

Suurus: S-XXXL.

►Reguleeritavad LAZAWG Talje Trimmer Vöö, mis on valmistatud Veniv neopreen parimat kangast, see on lihtne Higi ja hingav, sobib oma keha, ja ei pigi või ärritada nahka.korrigeerimine, suuruse täpsust, sest hingavus ajal kuum saun või muud fitness tegevust.

►Stimuleerivad Rasva Põletada & Kaalust alla -- See talje treener turvavöö võimla on ehitatud Flex tehnoloogia töötab nagu korsett või talje cincher, abs kõht talje treener vöö eesmärgid õigus oma midsection, teeb sind higi ajal trenni ja stimuleerib kiiremini kõht rasva põletamine.

►TOETADA TAGASI ja HOIDA TERVE, Kui sul on alaselja probleemid, meie talje trimmer vöö nagu compression sideaine ümber talje pakkuda nimmetoe, aitab leevendada valu ja parandada kehahoiakut, hoida oma lihased soojana, et Stabiliseerida Selgroogu.Pakub Tuge, mis aitab Vältida Herniated Ketas, Saematerjali lihaspinge, seljavalu.

►Funktsiooni Treening Shapewear Korsetid - Meie talje tööpink vöö aidata sile teie pärast rasedus-või c-jagu kõht lõtv ja armastuse käepidemed,mis aitavad teil vaadata nõrgem.See aitab ka sünnitusjärgne taastumine kogu protsessi,vähendada turse,pingutage naha -, kontrolli-kõhu -, toetus tagasi,asendus talje valu,lihtne üleminek emaka ja kahaneb see alla normaalse suurusega,muuta oma keha saada tagasi oma esialgse kuju,ja saab kasutada töö ajal, iga päev komplekt, treening, fitness või jooga.

►TULEMUSED: Koheselt kuju oma keha liivakell näitaja;Sculpts 2-4 tolli oma vöökohale; Ühendada pidev kasutamine koos tervisliku lahja toitumine, liikumine ja juua palju vett suurepäraseid tulemusi.Kui teil on mingeid ideid,pls võtke meiega ühendust esimesel kohal ja Meil on täita oma soovi,exchange/tagasi/tagasimakse on saadaval,tee olete rahul.

1.Me nõustuda Paypal, Tingdeposiidileping, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro deebetkaart, WebMoney, panga ülekanne, krediitkaardi ja kõik saab maksta Moobo.ee.

2.Deponeerimine on parim turvaline maksmine teie jaoks.

3.See on maksmise aidata keskus : http://help.Moobo.ee/categories_Payment.html.(Kopeerida brauseri avamiseks)

4.Kui sul on veel küsimusi tasumise kohta, võtke meiega ühendust.

1.Saadame punkte 3-5 päeva jooksul, kui süsteem kinnitab ostjad makse.

2.Maksame ostjad, kui ostjad tagastab kirjed 15 päeva jooksul ostjaid saamist esemed mis tahes põhjusel .Aga ostjad peaksid kandma tagasi laevandus kauba-ja veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

3.Kirjed veetakse poolt Moobo.ee Standard Shipping, Hiina Posti Tähitud lennuposti, ePacket, jõuda kõige riikide jooksul 15 kuni 35 bussiness päeva.Tarneaeg sõltub sihtkohast ja muude tegurite, see võib aega võtta kuni 60 tööpäeva.

4.Kui soovite, et saada punkt kiiremini, palun võtke meiega ühendust, et maksta täiendavaid kaubavedu, saame pakkuda teile järgmisi kiirem ja odavam shipping viisil: DHL, EMS, Fedex.Kaudu need viisid, saad punkt jooksul umbes 5-7 tööpäeva jooksul.

Lahkelt teade: Kuna customes ja ilm, võib-olla mõnikord on see viivitus mõnda aega, kuid me laiendada tarneaeg teie eest, nii et palun oodake veidi rohkem aega kannatlikult.

1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

2.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Higi Top, Naine Sukahoidjad, Tööpink, Wasit Treener, LAZAWG, Slim, Mine Trenni Kaalud, Koolitaja Vöökoht, Talje Sa Koolitaja, Baar Tõmba.

Seksuaalse Alatooniga No
kaal lossneoprene body shape funktsioon
jõusaali treening vöö Kandma Nimi
Teenetemärgi PUUDUB
Brändi Nimi LAZAWG
Mudeli Number 2SF042
talje koolitus vöö Kanda funktsioon
talje tööpink kuum higi Kanda Ametikoht
kuum turvavöö Materjali kuum neopreenist saun kontrolli vöö rasva suruma 80%Neopreen 20%Nailon
Mood värvi vöö vöö Care
õmblusteta body shape slim Värv nimme Must tasku reguleeritav konks
Materjal Neopreenist
Kontrolli Tase Firma
Shapewear Talje Cinchers
seksikas talje cincher treening bandOccasion
Kanga Tüüp Sidusega
Paksus STANDARD
Mood treening talje trimmer Kirje Tüüp
Rõve Pilt No
Kontrolli tase talje trimmer vöörihm Ühing aitab kaasa higi vöö-korsett

Kirjutage arvutus!

LAZAWG Talje Treener Vöö Piha ümber Trimmer Salenemisele Body Shape Sport Sukahoidjad Treening Vöö kaalulangus Cincher Tasku Intimat

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted