Shaggy Ümmargune Vaip, elutoas, magamistoas voodi kõrval Vaibal Diivan Pehme Siidine Palus Matt Kaasaegne Ala Vaip Põranda Matt Hall Khaki Home Decor

€6.78

Saadavus: On laos

m139951

Kohaldatava koht: elutuba , bedroomdining tuba, koridor ,uuringu

Selleks, et vähendada kulusid maht, pakend peab olema evakueeriti.Pärast lahtipakkimist pakett, palun pane see korter 2 päeva ja oodake, kuni käsn tagasi.

Palus pikkus: umbes 3-4cm

MAKSMINE:

1. Maksmine Krediitkaardiga, pangaülekandega ja muid makse, mis AE toetab. 2. Palun loetlege teie erinõuded (värv, paketid, väärtus deklaratsiooni, jne.) kui tellimuse ordr, või jätke teade meile.

VEDU:

1. Palun veenduge oma kättetoimetamise aadress on õige.Palun jätke meile oma kättesaadavad telefoni number.See on vajalik postkontori Hiina kui täites shipping kujul!! 2. Tavaliselt me TASUTA LAEVA paketi kaudu müüja laevandus meetodeid.Palun võtke meiega ühendust, kui soovite laeva poolt teistele shipping mudelid, nagu DHL, UPS, FedEx, EMS jne.kui tellimuse.

TARNEAEG:

Kõik esemed, mis antakse välja piires 3-5 tööpäeva jooksul.Lennupostiga: 15-20 päeva jooksul AASIAS, Euroopas, Põhja-Ameerikas DHL, UPS, FedEx: 3-5 tööpäeva enamik riikidest

TEADE:

Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

TAGASTAB & GARANTII:

1. Me kontrollime punkt hoolikalt enne shipping. 2. Kui te ei ole rahul toote mingil põhjusel, võtke meiega ühendust.Me kas saadame sulle uue ühe või tagastab raha nii kiiresti, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

TAGASISIDE:

Kui teil on meeldiv ostu kogemus meie poest, jätke palun positiivne tagasiside meie toodete ja teenuste koos 5-tärni hinnang.Palun võtke meiega mis tahes probleem, ja anna meile võimalus seda lahendada enne lahkumist negatiivne tagasiside.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud.

Märksõnad:Vaip Köök, Vaip Palace, Elutuba Kaunistada, Hiire Matt, Magamistoas Vaip, Euroopa Vaibad, Suur Jooga Matt, Magamistuba Furnitur, Macram, Home Decor.

Muster Tüüp Tahke
Palus pikkus 4 cm (umbes)
Technics Kootud
Pesta Stiil Käsi Pesta
Funktsioon Anti-Slip
Vanus Täiskasvanud
Päritolu CN(Päritolu)
Disain AUBUSSONI
Mudeli Number GLM003
Kasutamine Korrus
Materjal 100% Polüester

Kirjutage arvutus!

Shaggy Ümmargune Vaip, elutoas, magamistoas voodi kõrval Vaibal Diivan Pehme Siidine Palus Matt Kaasaegne Ala Vaip Põranda Matt Hall Khaki Home Decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted