Peen Reaalne 925 Sterling Hõbe Koos Ringi Keraamiline Ripats Neckalce Naiste Elegantne Mood Disain Pulm Ehteid Kingitused

€7.87

Saadavus: On laos

m140512

Kõik tellimused meie pood on free shipping.Kohaletoimetamine meetod sõltub tellimuse summa ja sihtkohta.

Tellimused saadetakse 1-7 päeva pärast makse teha.Suur summa, et võib võtta mitu päeva ette valmistada.

Lugupeetud ostjad, me ei vastuta, et seni, kuni sa saad seda, tagada oma nullilähedane ostu kogemus siit.Mingil põhjusel te ei ole rahul, et, palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud tagasisidet või avatud vaidlus.Me püüame oma parima, et lahendada probleem teie jaoks.Aitäh!

1.Kvaliteedi probleemid: Kui toode ei ole sama, mis meie kirjeldus või katki transiidi, palun võtke selgelt fotode 7 päeva jooksul pärast olete saanud, ja saatke fotod meie.Me pakume teile toetust või asendamine pärast me kinnitada.

2.Kõik muud põhjused: mingil põhjusel sulle ei meeldi toodete, palun võtke meiega ühendust 15 päeva jooksul pärast olete saanud tellimusi, siis palun veenduge, et tooted on originaal seisukorras ning korraldab laevaliini kulud ise.Me anname teile kogu toetust või asendamine pärast saame tagasi tooteid.

Kallis ostja, pärast kauba kätte kui on mingi probleem, võtke palun ühendust usimmediately.Saada selget pilti ja näita meile probleem.Me püüame oma parima, et seda lahendada sinu jaoks.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, oleks tänulik, kui te annaksite meile viis tärni.Suur tänu!

JFY

spetsialiseerunud hip-hop ehted disain ja valmistamine.Inimesed üle kogu maailma, nagu meie tooteid väga palju.Meil on oma tehas asub, Foshan City, Guangdongi Provints, Hiina.Me nõuda, et pakkuda kõrge kvaliteediga konkurentsivõimelise hinnaga Oleme uustulnukad iga nädal.Teretulnud on vaadata ja korraldusi.Iga küsimus, nõuded või vihje infot meie toodete kohta, tere tulemast võtke meiega ühendust e-Posti Teel, Trademanager või jäta meid sõnumeid tellimuse.Me vastust sa päris kiiresti ja teeme teie jaoks parim!Aitäh !

Märksõnad:Kivi Choker, Päris Hõbedast 925 Ehted Bunny, 925 Sterl Hõbe, Lihtne Keraamilised Kaelakeed, 925 Hõbe, Gewerly, 925 Indeks Ringi, Mini Keraamilised Kaelakee, Päris Hõbedast 925 Ehted Minimaalne, 18k Kullaga Ehted Reaalne.

Trahvi või Mood Trahv
Kaelakee Tüüp Ripats Kaelakeed
Sertifikaadi Tüüp Kolmanda Osapoole Hinnang
Brändi Nimi TUHE
Stiil Trendikas
Sugu NAISED
Toote Tüüp Kaelakeed
Peamine Kivi Tsirkoon
Kuju\muster RING
Metallide Tüüp HÕBE
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number CP0255
Sündmus Kaasamine
Pool Kivi PUUDUB
Sertifikaadi Number CP0256
Keti Tüüp Link Kett
Ripats Suurus 10*10MM
Metal Stamp 925,Nael

Kirjutage arvutus!

Peen Reaalne 925 Sterling Hõbe Koos Ringi Keraamiline Ripats Neckalce Naiste Elegantne Mood Disain Pulm Ehteid Kingitused

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted