YASTIC Luksus Õled Kotid Naiste Rotangist Õla Beach Käekott Totes Kott 2021

€11.14

Saadavus: On laos

m141044

ülemine laius: 44cm kõrgus:43cm paksus: 2cm Käepide kõrgus:25cm kaal:0.34 kg Materjal:Õled Märkus: 1:Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, seal võib olla 2-3 cm kõrvalekalded; 2:erinevuse Tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh! 3: 1 Toll=2.54 CM; 4:Kes ostab kaupu selles poes on saada kena väike kingitus tasuta.Laevandus Poliitika:

1.Me korraldame shippment niipea kui võimalik usaldusväärsete vedajad pärast makse.

2. Ühise Tasuta Kohaletoimetamine Logistika: Post Tavaline Väike Pakettaknad ja Hiina Posti Tähitud lennuposti võib võtta 20-60 päeva, Kiiremini vedaja on saadaval ühe oma valik.

3. Kui te ei ole saanud teie tellimus pärast 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.meil on jälgida, et teie ja teiega asap.teie rahulolu on meie tegutsemine, Rahvusvaheline logistika kiirus on mõjutatud paljude tegurite poolt, kinnitame: maatüki Nr allkirjastatud, tagastamise täielik ilma igasuguse põhjuseta.

Tagasiside & Tagasi:

Kui sulle meeldivad meie tooted, siis palun jätke mulle kõik 5 tähte tagasiside (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni ja tarneaeg 5 tähte) ja fotod support me on teretulnud, et saate jagada ka oma sõpradega VK , ru.itao, Facebook või Twitter.

Kui sa ei ole nii täidetud mis tahes osas, palume teil ei karda meiega ühendust võtta enne lahkumist meile negatiivset tagasisidet, ma lahendab kõik probleemid on teie jaoks.Palun pidage meeles, et on algusest peale meie teenus:).

Märksõnad:Mänge Aastat, Beebi Hipi Jumper, Barend Suunatuli, Pall Mullid Värv, Baret Müts Meeste Villa, Vaevalt Habe Elevandiluu, Bareria Pawer Pank, Sünnipäeva Bling Tasu, Barebone Pc I7 Ram.

kott põhk Käekotid
Kuju Casual Tassima
Tüüpi kotid Õlg & Käekotid
Käekotid Tüüp Õlakott
Muster Tüüp Segast
Arv Käepidemed/Rihmad Kaks
Peamine Materjal Õled
Soojendatav Muda Tasku
Randa Kotid Õlakott
Teenetemärgi PUUDUB
Mudeli Number d29
Brändi Nimi YASTIC
Sugu NAISED
Iteam Tüüp Käekotid
Rotangist Kott Totes
Stiil Mood
Vee karedus PEHME
Sulgemise Tüüp tõmblukk
Päritolu CN(Päritolu)
Sündmus Mitmekülgne
õled kotid naiste kotid
Interjöör Kabiini Interjöör
Vooder Polüester

Kirjutage arvutus!

YASTIC Luksus Õled Kotid Naiste Rotangist Õla Beach Käekott Totes Kott 2021

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted