Besegad Sülearvuti, Tahvelarvuti hoidik-Multifunktsionaalne Põlve Lap Desk Nap Padi 14 tolline Arvuti Sülearvuti Väljas Klapp Peatugi

€18.25

Saadavus: On laos

m14106

Rohkem Tooteid:

Besegad Sülearvuti, Tahvelarvuti hoidik-Multifunktsionaalne Põlve Lap Desk Nap Padi 14 tolline Arvuti Sülearvuti Väljas Klapp Peatugi

Andmed:

Seda saab kasutada nii sülearvuti seista, book seista, tablett seista, telefon seista, magab padi või pea puhata, pakkuda rohkem mugavust oma igapäevast elu.

Valmistatud kvaliteetsest puidust, sile pind ilma burrs ja hubane vett hülgav kangas-ja vahu-bead ' i baasi, mis moodustab padi piirkonnas.

Libisemisvastased ribad, mis hoiab seadme ohutu ja turvaline, ühilduv kõige 14inch süle-või tahvelarvutid:Lenovo, Dell, näiteks Acer, Samsung, Asus, jne.

Kaasas auk lihtne laadimine, ja te saate lihtsalt korja see üles ühe sõrmega ja seda siis, kui läheb tööle, reisil või lihtsalt liikudes ruumist ruumi oma kodus.

Lihtsalt flip üle laua ja kasuta padi baasi mugav magab padi või pea puhata, võite ülejäänud padi, kui te tunnete end väsinuna.

Kirjeldus:

Materjal: puit, riie

Suurus: 30 x 40 cm/11.81 x 15.75 tolli

Märkus: Tänu käsitsi mõõtmine, seal võib olla ka väikesed kõrvalekalded.

Pakend:

1 x Sülearvuti Laud

Makset >>

1. Me võtame Alipay, West Union, TT ja kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2. Makse tuleb sooritada 5 päeva jooksul pärast tellimuse.

3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast tellimuse, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.

Saadetise >>

1. Tellimus saadetakse 4 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on arveldatud.

2. Me ainult laeva kinnitas, et aadress, palun veenduge, et teie tellimus aadress on sama, mis oma postiaadress.

3. Teenuse transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

4. Kui te ei ole saanud oma saadetise ajal, võtke Meiega palun Ühendust enne avamist vaidlus , me wil vaadata probleemi ja annab sulle lahendus-24 tundi.

Garantii >>

1. 6 kuud Tootja piiratud Garantii puudusega objektid (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).

2. Defektsed kaubad tuleb tagastada garantiiperioodi jooksul, tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.

Tagastama & Tagastamise >>

1. Kui kaup on puudusega, ostja peaks meiega enne toote tagastamine.

2. Kui ostja ei soovigi tagasi punkti, teeme täielik või osaline tagasimaksmine põhineb üksikasjalikud olukord.

Tagasiside >>

Me püüame oma parima, et anda meie klientidele õnnelik shopping kogemus.Palun võtke Meiega Ühendust, et lahendada oma mingi probleem enne, mida sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et me saaksime teile lahendus nii kiiresti kui võimalik.

Märksõnad:Padi Sülearvuti, Squshi, Näiteks Macbook Seista, Laptop Stand, Puit, Kuidas Triple Ekraaniga Sülearvuti, Masin Film, Sülearvuti Padi, Padi Sülearvuti, Iptv M3u, Kaardus Lap Desk.

Materjal Plast
Mudeli Number sülearvuti laud seista
Pakett Jah
Brändi Nimi Besegad
Funktsioon Laadija

Kirjutage arvutus!

Besegad Sülearvuti, Tahvelarvuti hoidik-Multifunktsionaalne Põlve Lap Desk Nap Padi 14 tolline Arvuti Sülearvuti Väljas Klapp Peatugi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted