Lapsed Mänguasjad Armas Chipmunk Nukk -, Plüüš-Mänguasi, Kingitused Topiste Hea Kvaliteet

€15.44

Saadavus: On laos

m141638

Lapsed Mänguasjad Armas Chipmunk Nukk -, Plüüš-Mänguasi, Kingitused topiste Hea Kvaliteediga Kauba päritolu: Dongguan, Guangdong Materjal: PP puuvill + KK palus Toode Tarvikud Silt: Nr Pesemine: Puudub mõõdud :istub 18cm

Ettevaatusabinõud A. Transport. ①We kasutavad peamiselt Hiina Post Air Mail või EMS või muu transpordivahend. ②China Post air parcel, E-Pakettaknad ja Moobo.ee Standard Shipping on tasuta kauba.Ja kaup jõuab jooksul 15-45 päeva.B.Toode.Mis suurus kaubad,me võtame nii käsitsi mõõtmine,nii et võib olla 1-2cm viga, täname oma arusaamist.C.Pesumasin.Kauba eest, kas saate pesta käte või pesumasinat.D.Pakkimine.Protsessi vedu,kaupade võivad olla lapik või deformeerunud,kuid saab tagasi oma esialgse kuju, mida patting või puhub see puhur pärast pakendi avamist.E.Saada paketid.Kui teile saadeti objekt,palun kontrollige see kohe.Kui midagi on välja rahuldav,palun võta meiega ühendust kohe ja me teeme oma parima, et probleem lahendada.Kui olete rahul punkt, palun andke meile positiivset tagasisidet.Aitäh!See on meie au olla tunnustatud teile!Me pack see niimoodi.

Märksõnad:Jigglypuff -, Plüüš-mänguasi, Hall Orav, Plüüš, Võlu Piirata, Petticoat Ruffle, Mha Plushie, Alvin Ja Chipmunk, Alvin Ja Chipmunk, Orav Plushie, Koera Armastaja Nukk, Palju Plushie.

Toote Tüüp Loomad
Loomad Orav
Täidis PP Puuvill
Omadused Pehme -, Haridus -
Tüüp Plush/Nano Nukk
Mudeli Number S-17-05
Brändi Nimi yanghuatoys
Materjal plüüš
Vorm Geenius
Teema TV ja Filmi täht
Sugu Unisex
Hoiatus Ei sobi alla 3-aastastele
Vanus > 3 aastat vana

Kirjutage arvutus!

Lapsed Mänguasjad Armas Chipmunk Nukk -, Plüüš-Mänguasi, Kingitused Topiste Hea Kvaliteet

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted