COOBNESS Brändi Köök Noad 2 Töö Keraamiline Nuga Mitmevärviline Käepide Must Tera Vilja Koorimine Utility Viilutamine Kokk Toiduvalmistamise Vahend

€6.75

Saadavus: On laos

m144553

Pakett sisaldab: ( 2 Nuga Seadistada Ainult )

Seal on 6 liiki stiil valida: (Märkida: värv näidatakse erinevalt eri ekraan)

1 * 6-tolline Koka Nuga 1 * 5 tolline Viilutamine Nuga 1 * 4 tolline Kasuliku Nuga 1 * 3 tolline Koorimine Nuga Spetsifikatsioonid: Nuga Tera Materjal: Keraamiline Nuga Käepide Materjal: ABS+TPR Värv: multi-värviline Käepide + Must Tera Pange tähele: 1.Kuna erinevaid mõõtmismeetodeid, suurus, värv ja toote kaalust võib olla väike viga. 2. Palun ärge pange nõudepesumasinas.

Lahkelt meeldetuletus: lõikamiseks Ettenähtud puu -, köögivilja-ja kondita liha , mis ei ole ette nähtud piiluma, koolutamine, vägivaldne tükeldamise või konditustamise.Kasutada plastikust või puidust lõikelaud ja vältida lõikamine külmutatud toidu või pinna marmor, klaas ja teras pardal.Pesta nuga pärast iga kasutamist, soovitavalt käsitsi kerge pesuvahendi ja ei pese nõudepesumasinas.Ohutuse muret selle üle, tip ja kanna tera on nüristatud.

Ettevaatust: Hoida lastele kättesaamatus kohas.Vältige kuumuse või põrutuse.Ära lõika raske toit.Ärge kasutage oma käega katsetada teravust tera.

Mulle meeldib see muster nuga komplekt , kuid ma tahan osta ühe keraamiline nuga .

COOBNESS Brändi Köök Nuga Omadused: 1.Valmistatud tsirkooniumoksiidi, mis on anti-bakterid, anti-tõrje, mitte-mürgine ja mitte-söövitav. 2.Täidetud nüüdisaegse rajatise ja mida kasutatakse 300 tonni survet, et käsitöö spectacular kõrge tihe tera. 3. Ohutu, tervislik ja keskkonnasõbralik.Tagada pere toidu safty, annavad tervist ja moodne köök. 4.Kohandada meie unikaalne Külma Isostaatilised Vajutades (CIP) protsessi teha nugade komplekt raskem, tihedam ja tugevam. 5.Mingit reaktsiooni iga toit, säilitada originaal värv ja maitse toit, säilitab toidu värskuse ja toitumine. 6.Parim lõikamise vahendid köögivilja -, puuvilja -, kala -, liha-või mis tahes kõrge nõudlik toitu.

Saadetise, Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Saadame punkte 6 päeva jooksul pärast kui teie makse on lõpetatud.Me ei uarantee tarneaeg kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.Tagastab Me teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.Garantii, Hooldus-pakume 1 kuu tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.Tagasiside Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.Mulle meeldib see muster keraamiline nuga komplekt, kuid ma tahan, et osta muud nuga komplekt.

Märksõnad:Knive, NUGA, Köök Nuga Mantel, Köök Knive, Sarebian Koka Nuga, Nuga Plaat, Nuga Nkvd, Microtech, Keraamilised Koka Nuga Box, Korgitser Nuga.

Nuga Tera Materjal Tsirkooniumoksiid Keraamika
funktsioon 6 5" Viilutamine 6" Koka Nuga
Materjal Keraamika
Sertifitseerimine CIQ
Funktsioon 4 4" Kasuliku 5" Viilutamine Nuga
funktsioon 5 4" Kasuliku 6" Koka Nuga
Brändi Nimi COOBNESS
Funktsioon 2 3" Koorimine 5" Viilutamine Nuga
Tüüp Noad
Pakett Sisaldab 2 Töö Nuga Seadistada Ainult
Nuga Tüüp Koorimine Noad
Nuga Käepide Värv Roheline Lilla, Sinine, Oranž
Funktsioon 1 3" Koorimine 4" Kasuliku Nuga
Mudeli Number 002
Nuga Käepide Materjal ABS+TPR
funktsioon 3 3" Koorimine 6" Koka Nuga
Funktsioon Öko-Sõbralik

Kirjutage arvutus!

COOBNESS Brändi Köök Noad 2 Töö Keraamiline Nuga Mitmevärviline Käepide Must Tera Vilja Koorimine Utility Viilutamine Kokk Toiduvalmistamise Vahend

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted