50tk/Palju Kuuma Müük 3D Sublimatsioon soojusülekande Termokahanev Kile Trükkimiseks Kruus

€13.40

Saadavus: On laos

m1453

Väike suurus

17.5x13cm

Keskmise suurusega

17.5x17.5cm

Suur suurus

30x20cm

Omadused

Selle sublimatsioon soojuse shrik film, mis võib lihtsustatud edastuse ilma soojusülekande masin .Sa lihtsalt vaja katta kokkutõmbumisvastane film kruusid , plaadid , või muud sublimatsioon toorikud.Siis pane need ahju ja projekteerimise kord ja oodake, kuni valmistoodete umbes 180 kraadi 15~18 minutit .Sublimatsioon Heat Shrink Film Kott Sublimatsioon Kruusid Professionaalne kohandatud tootmine heat shrinkable üleandmise kotid, mis võib olla täis-raam termoülekande erineva suuruse ja kujuga käepidemetega / handle-tasuta keraamika / prillid / metallist tassid ja erinevad pudelid, tuhatoosid, kraanikausid, kausid, potid, torud,sildid, külmikud.

Tagasiside

1.Kõik tooted on 100% originaal uus.

2.Palun jäta 5-tärni tagasiside meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.

3.Palun võtke meiega enne, kui sa lahkud tagasisidet, kui teil on mingeid probleeme või küsimusi, aitäh!

4.Kõik taotlused ja e-kirju on võimalik vastus 24 tunni jooksul, kui te ei saa vastust selle kohta, aega, palun saata sõnum uuesti, aitäh!

Sublimatsioon Heat Shrink Film

Protsess

Trükkimine võtab sublimatsioon soojuse trükkimine, puudub lõhn, ei pleegib, nr pallid, pragudeta ja kõrge kvaliteedi.Nelja-line hemming protsess ei curl servad ja näitab kõrge kvaliteedi!

Termokahanev Kile

On hea aeg ostukorvi!

Märksõnad:3d Soojusülekande Masin, Inglise ülekanded, Tass Kohvi, Lisatasu Sublimatsioon Raamatu, 3d Cup, Custom Sublimatsioon Esemed, Must Sublimatsioon Kruus, Soojuse Vajutage Teflon, Sublimatsioon Plastist, Sublim.

Teema muster
Materjal Plast
Stiil Ühekordselt
Spetsifikatsioon Multi-piece Package

Kirjutage arvutus!

50tk/Palju Kuuma Müük 3D Sublimatsioon soojusülekande Termokahanev Kile Trükkimiseks Kruus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted