4.2 mm Mood Naiste-Meeste Kett Kaelakee Kulla värvi 316L Roostevabast Terasest Ketid Kaelakee Roostevabast Terasest Ehteid

€6.78

Saadavus: On laos

m146564

Parim hind parim toode ja parimat teenust parima ostjad!Materjal:Stianless teras Laius:4,2 mm, laius, Pikkus:40cm-90cm kett kaelakee Kaal:umbes 10g-25g/tk Värv:Kuld Iga kord on pakitud hästi pappkarp ja juhtimist paketi , nii, et tooted on heas seisukorras teile!

Maksmine:

Me võtame kaudu Tingdeposiidileping erinevad krediitkaardid,deebetkaardid,Weston Liidu,pangaülekandega või muu makse,me saame vastu ka Moneybookers!

Vedu:

Me tavaliselt teeb saadetise piires 1-3 tööpäeva jooksul pärast saame oma makse; suur, et on natuke pikem tarneaeg!

Kui teil on saada defektiga esemed mis tahes viisil, me vahetame, kui võimalik, või tagastab raha.Palun andke meile teada esimene e-posti teel jooksul 2 päeva pärast oma kätte teie ostetud toote.

Asendamist või raha tagastamist, mis viiakse läbi pärast meie kätte teie tagastatakse esemed.

Esemed tuleb tagasi selle algne seisukorras.

Ning ostjad on alati hoolitseda postikulud tagastamiseks või ümbervahetamiseks esemed, ja me maksame uuesti saatmise kulud.

Klienditeenindus:

Ja palun jätke meile positiivset tagasisidet ja kõik 5 tähte kui teile saadeti objekt, mida osta, ja kui sa ei küllastuma, palun võtke meiega kohe.

Märksõnad:Ehted Roostevaba Teras Naine, 316L, Elektron Float, Float Kuma, 316L Roostevabast Terasest Kett, Ehted Roostevaba Teras, Aku Float, 425 Aku, 316l Kaelakee, 311 Aku.

Ripats Suurus ilma ripats
Pikkus 40cm-90cm
Sugu Unisex
Kuju\muster RING
Kaelakee Tüüp Ketid Kaelakeed
Materjal Metallist
Stiil Classic
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Trahvi või Mood Mood
Keti Tüüp Link Kett
Metallide Tüüp Roostevaba Teras
Toote Tüüp Kaelakeed
Mudeli Number CR211
Brändi Nimi HALAMAKA
Funktsioon ilu

Kirjutage arvutus!

4.2 mm Mood Naiste-Meeste Kett Kaelakee Kulla värvi 316L Roostevabast Terasest Ketid Kaelakee Roostevabast Terasest Ehteid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted