Neoon Roheline Naiste Sandaalid Pumbad, Kõrged Kontsad Naised Selge, Läbipaistva Paksu Kanna Strappy Pahkluu Rihm Rooma Platvorm Sandaalid Kingad

€23.59

Saadavus: On laos

m14777

modname=ckeditor

Ostja Nõuanded 1. Palun võtke meiega Ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Meie klienditeenindus vastame teile võimalikult kiiresti.Me oleme siin, et aidata ja me eesmärk on lahendada küsimusi 24 tunni jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse aeg, palun uuesti saata oma e-posti, meile ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Täname koostöö ette.

Maksmine : 1. Täieliku makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul tellimuse. 2. Aktsepteeritavad makseviisid: Praegu saab maksta kasutades Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi ja panga ülekanne.Rohkem makse valikud on saadaval Moobo.ee tulevikus.Edasiste maksete kohta küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

Kohaletoimetamine: 1. Pakett laeva nii kiiresti kui võimalik pärast oma makse, Postitus lennupostiga võtab umbes 20-45days, mõned coutry võtab 20-60 päeva, EMS(7-15päeva),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 tööpäeva jooksul). 2. Üldiselt on Enamik tellimusi töödeldakse piires 1-3 tööpäeva jooksul .Kuid viivitus tarne juhtuks, kui meie ladustamine iga hetk muuta, kui vaja kiiresti, palun võtke meiega enne kontrollida varu.Tellimused peavad olema paigutatud 5pm EST või nad lähevad järgmisel päeval on äri. 3. Ei kinnita, Aadress ja Telefoninumber kus sa jäta meile .Telefoni Number on väga oluline, et postkontor võiks teiega aeg, seega palun kontrollige seda hoolikalt, et vältida tarbetut häirib ja kahjum võivad viia sind.

Tagastab: Palun võtke meiega ühendust esimesel kui on küsimusi pärast saate üksusi. 1. Kaupu saab tagastada 3 päeva jooksul kvaliteediga seotud probleeme või vale üksused, kuid loomulikult me kontrollime kõike hoolikalt pärit toodete pakendamise ja kinnitage see on heas seisukorras.Kui praamist, me anname teile toetuse varsti pärast saame punkt. 2. Mitte kvaliteedi probleem tagasi, klientide vastutust saata ja tagasi kaupa.Me ei hõlma kõiki kaupu kahju eest, mis pärast kasutamist või kui tulemus vett kahju, mida raske meile müüa uuesti.Positiivne Tagasiside Tagasiside on väga oluline.Kui olete rahul meie üksused ja teenuste, palun postita positiivne tagasiside meie jaoks.Kui on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega ühendust esiteks enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside .Me tegeleme teile, et lahendada kõiki probleeme ASAP.Aitäh!

Märksõnad:Pruut Sandaalid Kontsad, Pasjel Roheline Kingad, Selge, Muula -, Naine Stiletto Kontsad, Neoon Noorte Kontsad, Roheline Sandal, Neoon Belli Kingad, Strappy Daamid Sandaalid, Läbipaistev Pvc Sandaalid, Kuum Seksikas Naiste Foto.

Vooder PVC
Moe Element Risti-seotud
Sündmus Casual
Sandal Tüüp Pahkluu Rihm
Kontsa Kõrgus Super Kõrge (8cm-up)
Ülemine Materjal PVC
Kanna Tüüp Ruut kanna
Sisetald Materjal PU
Pool Lappima Tüüp Kaetud
Stiil Punk
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Tagasi Counter Tüüp Pahkluu Rihm
Brändi Nimi De La Võimalus
Platvormi Kõrgus 3-5cm
Mudeli Number CYY-PLM0433
Platvormide Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Välistalla Materjal Kummist
Pluss Suurus sandaalid Platvorm Sandaalid
Muster Tüüp Tahke
Sulgemise Tüüp Pits-Up

Kirjutage arvutus!

Neoon Roheline Naiste Sandaalid Pumbad, Kõrged Kontsad Naised Selge, Läbipaistva Paksu Kanna Strappy Pahkluu Rihm Rooma Platvorm Sandaalid Kingad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted