Väljas Matkatarvete Puitu Pliidi Ahju Kokkuklapitavad Hingav Roostevabast Terasest Matka Piknik BBQ Gaasi Põleti Alkoholi, Pliitide

€15.61

Saadavus: On laos

m15092

TOMSHOO Kaasaskantav Puidu Pliit Kokkuklapitavad Hingav Puidu Põletamise Ahi Roostevabast Terasest Alkoholi Pliit Väljas Telkimine, Matkamine Piknik BBQ

TOMSHOO Kokkuklapitavad Telkimine Puidu Pliit on must-olla keegi tõsiselt väljas tegevust.Vastupidav roostevabast terasest konstruktsioon, anti-slip risti seisma tagab stabiilse ja turvalise toetust köögitarbed.Double-seina struktuuri ja õhuavad parandab õhuringluse ja põlemise efektiivsust.See on kokkupandav ja kerge ja väga mugav kaasas kanda kuhu minna.See kompaktne pliit oma seljakoti, sa ei saa iial muretsema kasutatud kütused välja, lihtsalt kokk sööki koos oksad, lehed ja oksad te koguda laadi, mis ei põhjusta keemiline heitkoguseid.Alusta keskkonnasõbraliku reisi TOMSHOO Telkimine ja Pliit!

Omadused:

TUGEV ja STABIILNE KONSTRUKTSIOON: Valmistatud tugevast roostevabast terasest, see telkimine pliit on ehitatud kaua kesta isegi raske kaalu või kõrge kuumus.Kui hingav on sakiline risti seisma pakub stabiilset platvormi oma köögitarbed ning suurendab soojuse ühendust.

TÕHUS PÕLETAMINE, VÄHEM SUITSETAMA: puidu pliit on mõeldud lihtne, kuid teadusliku struktuuri: Lai ava võimaldab lihtsalt lisada puit; Double-seina struktuur loob puhta gaasistamine ja sekundaarne põlemine; õhuavad allosas parandada õhuringlus aitab kütust põletada rohkem täiesti vähem suitsu.

PIIRAMATU VABA KÜTUSED: Kasutage oksad, lehed, oksad, puit kütusena kokk sööki oma matk, ei ole rohkem raha kulutada gaasi kanistrid, nr keemiline heitkoguste ja ökoloogilist jalajälge.Pliit hõlmab plaat hoidke tahke aine, alkoholi ja kütuse.

KOKKUPANDAV ja KERGE: Lihtsalt kokkupandav kompaktseks suurus (5.4" x 2.8") ja pakitud võrgusilma veavad koti mugav hoiustamine.Vaid 1 nael, see kaasaskantav puidu pliit on kerge ja vähendab koormust oma seljakoti.

MITMEKÜLGNE RAKENDUS: See telkimine pliit kaasas grill, mis võimaldab teil alustada grill, kus saate luua oma laagris.See sobib, kämping, matkamine, backpacking, piknik, BBQ, väljas ellujäämise ja seiklusi.

Märkus: Puidu pliit, ainult poti ja muud esemed pildil ei kajastu.

Tehnilised andmed:

Materjal: Roostevaba teras

Kokkupandud Suurus: 13.8 * 17.5 cm / 5.4 * 6.9 D * H)

Volditud Suurus: 13.8 * 7cm / 5.4 * 2.8 D * H)

Kaal: 470g / 1.0 lb

Pakett Nimekiri:

1 * Puidust Ahi

1 * Alkoholi Sahtel

1 * BBQ Grill Neto

1 * Võrgusilma Ladustamise Kott

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)

2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.

3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.

4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.

5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 45 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

8. Tarneaeg:

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Me toetuse OMA TÄIELIKU VÕITNUD PAKKUMISE SUMMA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST NII Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Moobo.ee.VÕI võite valida, kas vahetada.

4. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.

2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Moobo.ee!

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Metsa Puidu Pliit, Puidu Valdkonnas Pliit, Väljas Pliit, Vaim Pliit, Suur Puidu Pliit, Pliit Puit, Kivi, Puidu Pliit, Alkoholi Kirjutaja, Mänguasi Puidu Pliit, Laagris Pliit.

Struktuur SPLIT
Kasutajate arv 3-5
Töötlemisviisi manuaal
Koos Süüte Seade on või Ei ole EI sisalda
Kasutamise Tingimus Tavaline Väljas
Kütus Küttepuud
Ühekordselt No
Brändi Nimi TOMSHOO
Mudel väljas pliit
Kohaldatava Maitse Tüüp Muud
Materjal Roostevaba Teras
Tüüp BURNER
Sertifitseerimine PUUDUB
Töö Arvu Tuulesirm Nr tuule kilp
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Väljas Matkatarvete Puitu Pliidi Ahju Kokkuklapitavad Hingav Roostevabast Terasest Matka Piknik BBQ Gaasi Põleti Alkoholi, Pliitide

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted