2020 Matkamine Kingad Mehed Väljas Veekindel Sandproof Spordijalatsid Mägi Sõjalise Taktikalised Saapad Matkamine Matkamine Meeste Tossud

€69.81

Saadavus: On laos

m15136

modname=ckeditor

Kuidas valida õige suurus

(1)Kallis sõber, palun vali suurus just vastavalt teie talla pikkus, Ei sisetald pikkus või ainus pikkus.

(2)sisetald on u 0,5-1,5 cm pikem, suu, mis on normaalne!Sel viisil, kingad mahutab jalad.

(3) Palun mõõtke oma jalalaba pikkus vastavalt pildile.

Nipp : Vali üks suurus suurem, kui sul on lai jalg või kõrge jalapealse.modname=pildid&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Q&A

Q: Kas teile pakkuda tilk laevandus teenust?

A: Jah, me pakume drop shipping service.Te võite jätta meile vastuvõtja nimi, aadress ja telefoninumber Moobo.ee, kui paned järjekorda.Saadame paki vastavalt aadressi teabe, mis teile on jäänud.

Q: kas On olemas soodustust lahtiselt, et?

A: Jah, me saame pakkuda hulgi hind ja kiirem laevandus meetod lahtiselt, et.Kui teil on hulgimüüja, vastake võtke meiega ühendust TradeManager või e-posti teel, me vastame teile jooksul 24 äri-tundi(välja arvatud puhkus).

Q: kas ma saan tagasi toote, kui ma ei ole rahul toodet?

A: Kallid kliendid Kui te ei ole rahul toote, lubame, et saate tagasi see toode mingil põhjusel pärast toote saamist.Isegi kui sa ei meeldi see.Siis saad täieliku toetuse või asendamine.Kuid me lahkelt meelde tuletada sulle, et sa peaksid maksma tagasi laevandus tasu.

Q: Kuidas saata ?

A: 1. Kauba saab vedada DHL, ePacket, Hiina Post Air Mail, Moobo.ee Standard Shipping ja nii edasi.Saate valida tarneviisi, mida vaja.

2. Me ei vastuta viivituste või muude küsimustega, mis on eest vastutab shipping service.Siiski, me aitab teil jälgida paketi.

3. Pange palun tähele, et me ei maksta Tollimaksu või Maksu, kui teie, et oli leidnud oma Kohandatud.Ostja peaks vastutama raamatupidamisarvestuse kontrollimise ja heakskiitmise kohta ja tulumaksu, kui pakk oli valduses kohalikke kombeid.

Kohta Tagasisidet

Tähtis!!!Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist Neutraalne või Negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et probleemi lahendada.

Teie rahulolu ja kommentaarid on meile väga oluline.Kui sulle meeldivad meie tooted ja teenused, palun võta minut aega, et jätta meile positiivset tagasisidet ja kõik 5 tähte.Me hindame seda väga palju.

Märksõnad:Akude Xbox360, Võimendid Kõrge Bass, Laskemoona Kast 40 38, Laskemoona Tühi 8mm, Suur Raseerimine Masinad, Accupanture Suu Matt, Sinine Riided Varustus, Angel Eyes E91 Osram, 42inch Tv Backlights.

trekking kingad mägironimine kingad
Funktsioon Massaaž
Brändi Nimi TULUO
Sportlik Jalats Tüüp Matkamine Kingad
Tase Praktika Algaja
Väljas Tossud matkamine kingad trekking tossud
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
matkamine matkamine kingad talvel mägi kingad meeste matkasaapad
Mudeli Number 8183
rada kingad ronimine jalatsid meestele
Sulgemise Tüüp Pits-Up
mägi kingad Väljas Jooksmine Trekking Tossud
Vooder Puuvillane Riie
Avaldamise Kuupäev Spring2019
Sisetald Materjal Lateks
matkamine tossud väljas spordijalatsid reisi kingad
Välistalla Materjal Kummist
Ülemine Materjal Nahk
Kinga Laius Wide(C,D,W)
Sugu MEHED
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
matkamine meeste kingad veekindel lumi saapad meestele
Päritolu CN(Päritolu)
Talve Kingad meeste jahindus saapad veekindel

Kirjutage arvutus!

2020 Matkamine Kingad Mehed Väljas Veekindel Sandproof Spordijalatsid Mägi Sõjalise Taktikalised Saapad Matkamine Matkamine Meeste Tossud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted