Kaugjuhtimispult Polk Audio, Polkaudio RE9641-1 RE96411 käsuriba Heli riba kõlarid,

€11.76

Saadavus: On laos

m15295

Kirjeldus See kirje on vahetatav remote , asendada oma Algse ,

Nr patareid ja kasutusjuhend kaasas , lihtsalt sisestage uued patareid, et saan seda tööd !

sobib Palju palju mudeleid,nagu meie jaotis loetletud.

Mudel on märgitud põhja seade.

Pls Märkus : Enamik aega, see on sama nagu meie pildil.Palun lubage kauba saite võib olla veidi erinev meie pildid.Ärge muretsege,garanteerime see toimib mudelite me loetletud .

kui te meelt, mõtle hoolega enne ostu.

Kui teie mudel ei ole eespool loetletud, palun julgelt sõnum meile, et kinnitada, sobivuse, me varude üle 1000 eri tüüpi puldid ja lambid ja muud osad.

Ühildub: Shippinging 1,Käitlemise Aeg: hiljemalt 1 tööpäeva jooksul pärast tasumist. 2 punkt mida tarnitakse Hiinast.Näete EST päeval ostes. 3,erinevates riikides on Erinevad üleandmise kuupäev. -Majanduse shipping ,ei saa jälgida enam, kui ta on vasakul Hiina. -Standard shipping enamasti võtab umbes 15-25 päeva, või võib-olla mõningane viivitus, palun lubage pikem tarneaeg rahvusvahelise lennupostiga; -Express saatmine toimub ainult 5-9 tööpäeva jooksul. 4,jälgimise numbri saab antud intenet 3 tööpäeva jooksul, et ostja saab jälgida punkt online. 5 soovime, et objekti muul viisil,kuid ostja peaks eest ekstra laevandus tasud. 6,Ostjad vastutavad täiendavaid COD maksud, KÄIBEMAKSU, Tolli tasud ja Tollimaksu impordi (kui üldse).Me AINULT käepide shipping.Tagastamine ja vahetamine 1,Meie toode on hoolikalt kontrollitud meie poolt.Nii on meil hea meel pakkuda oma ostjatele Rahulolu Garantii või Raha Tagasi. 2,See toode on tarnitud 90 päeva garantii alates ostu, välja arvatud inimeste kahjud ja kahjud, mis on tingitud rike või alatalitus oma süsteemi. 3,Ostjad on maksma laevandus ja käitlemise tasu vahetada.Võtke meiega ühendust 1,Kui teil on küsimusi või muresid, võtke meiega ühendust võrgus või jäta meile sõnum. 2,Teie rahulolu on meile äärmiselt oluline.Me püüdleme 5-Tärni tagasiside reitingud.Kui mingil põhjusel te ei ole rahul meie toote või teenuse kohta, siis palun võtke meiega ühendust enne lahkumist midagi alla 5/5 hinnang ja me teeme mingit pingutust, et rahuldada oma vajadust.

Märksõnad:Edifier Kaugjuhtimispult, Al Bundy-särk, Rf Puhul Sonoff, Clip Pressiteade, TG113, Näiteks Marantz Sr4200 Kaugjuhtimispult, Kontrolli Elektriline Värav, 3m Käsk, Kõlar, Yamaha Polk Audio.

Brändi Nimi UNICELAI
Märkus Asendamine asendage oma originaal
tingimus Uus
Garantii 90 päeva garantii
Aku CR2025 ,ei sisaldu
Sagedus 433 MHz
Jaam 1
Pakett Jah
Jagab aeg samal päeval or1 tööpäeva
Toetust APP No
Kasutamine Audio / Video Mängijat
Mudeli Number RE96411
Traadita Side IR
värv must
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Kaugjuhtimispult Polk Audio, Polkaudio RE9641-1 RE96411 käsuriba Heli riba kõlarid,

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted