ONIKUMA K6 Stereo Surround Gaming Headset Värviline LED Valgusega Traadiga Müra Tühistamises Kõrvaklapid Mikrofoniga, Arvuti, Tablett,

€35.52

Saadavus: On laos

m15370

modname=ckeditor

ONIKUMA

ONIKUMA on maailma juhtiv tootja professionaalne mäng ja hääl seadmed.Ametlik partner WCG2016 ja sponsor LCS, me alati teeme oma parima, et pakkuda kõrgeima kvaliteediga ja uuenduslike mängude seadmed meie klientidele kogu maailmas.

Miks valida ONIKUMA K6

K6 aidata mängijatel leida mind, põnevust oma tegutsemise kiirus ja võit.Meil olid inspireeritud hüppeliselt kotkas taevas.Kui kõrvaklapid shell näeb välja nagu kotka silmad.Kannan seda ja siis tuleb nii terav ja kiire, nagu kotkas, et võita oma vaenlasi mängud.Olla kuningas mängu nagu eagle on Kuningas Taevas.Oleme lisanud RGB touch suurendada lahe tunne peakomplekti.

Omadused

K6 Gaming Headset jaoks Põnevust Gaming kõrvaklapid, mille eesmärk on olla jahedam mängu Ümbritsevale Kamuflaaž Disain Lahe RGB Valgustus Mugav Suur Suurus Kõrvaklapid Xbox, Ps, Pc, Lüliti, Sülearvuti, ios Seade, Android Seade

Ühilduvus

Kirjeldused

Kõlari diameeter: 50mm Takistus: 30ohm±15% Tundlikkus: 106dB±3dB Kõlar sageduskarakteristik: 20-20000Hz Mic mõõde: 6.0 * 2.7 mm Suunatus: Omni-directional Peakomplekti liides: USB (ühendage USB-liides, LED valgus on sisse lülitatud, lahutage maha) + 3.5 mm stereo audio ja mic pistiku Kaabli pikkus: Umbes. 2.2 m / jalga 7.22

Kuidas teha seda tööd?

[PS4] 1. Pistik 3,5 mm pistikuga juhe töötleja. 2. Vajutage ja hoidke all ps4 nuppu, et siseneda süsteemi seaded. 3. Mine "Perifeersete Masinad", "Reguleerida heli ja seadmeid, muuta Toodangut, et Peakomplekt", et "Kõik Audio". [Xbox üks] Kui teie xbox üks vastutav töötleja on 3,5 mm audio liidese, saab kasutada gaming headset otse.Muidu, "MICROSOFT ADAPTER" vaja. [PC], Ühendage 1 2 3,5 mm splitter kaablid viia audio sisend ja mikrofoni sisend töölaua.

Märkus

See POLE peakomplekti, USB-Peakomplekt, USB-liides, mida kasutatakse ainult toide LED valgus.

Pakendi Sisu:

Pakkimis-Box *Kõrvaklapid 1 *1 Spetsifikatsioon *1 Adapter-Kaabel *1

"Eagle Eye" Disain

Kotkas sümboliseerib vabadust,kiirus ja võit.Disain eagle eye", eesmärgiks on anda mängijatele, tarkust ja vaprust, et swoop alla kõrge,ja võita vaenlane kiirem.

Lahe RGB Valgustus

RGB tuled võta palju värve tuhat korda, nagu eagle silmi öösel, mis muudavad kuju ja suurus jääb täpne igal ajal.

Mugav Suur Suurus Kõrvaklapid

Seljas kõrvaklapid pikka aega põhjustaks uncomfort, julgete oma mängu ja isegi kahjustada teie tervist.Paljud mängijad kaebuse selle kohta.Me vastu kõrva-wrap disain ja struktuur on suurem ja pehme kõrva kate,et vähendada survet kõrvaklapid kõrva ja tagavad pehme ja mugav seljas.

Märksõnad:Peakomplekti Komc, Kotion, Peakomplekti Onikuma, Trn V90, Bluetooth Mäng Peakomplekt, Kõrvaklappide Onikuma, Trn V80, Aula Gaming Kõrvaklapid, ONIKUMA, Kõrvaklappide Gaming Kõrvaklapid.

Funktsioon Mobiiltelefoni
Kõlari läbimõõt 50mm
Mikrofoni Tundlikkus -383dB
Aktiivne Müra Tühistamise Jah
Vocalism Põhimõte Tasakaalustatud Armatuuri
Pistiku Tüüp Liini Liik
Teatis Wired
Traadita Tüüp PUUDUB
Stiil Kõrvaklappide
Kontrolli Nupp Jah
Brändi Nimi TRN
Helitugevuse Reguleerimine Jah
Suunatavus Omni-directional
Kõrvaklappide Pesa 3,5 mm + USB (USB ainult LED tuled)
Ühendused 3,5 mm
Mikrofon 6.0 * 2.7 mm

Kirjutage arvutus!

ONIKUMA K6 Stereo Surround Gaming Headset Värviline LED Valgusega Traadiga Müra Tühistamises Kõrvaklapid Mikrofoniga, Arvuti, Tablett,

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted