POWECOM 100/200Pcs Ühekordselt Suu Muffle Katta Kaitsva Nägu Suu Mask, Tolmu-tõend, 3-kihiline Filter Veekindel Sulama Puhutud Mask

€12.89

Saadavus: On laos

m15732

Palun tuleb sõbralikult märkida

Loetletud toode on toodetud ja jaotatud välismaal ja vastavalt seadustele, tema kodumaal.

Umbes Tööaeg

Tänu eri tööaja igas riigis, tekib viivitus side, kuid sõnumid on vastas ühe tööpäeva jooksul.Kui teil on mingeid küsimusi toodete, vastake võtke meiega ühendust.Püüame teile pakkuda Parimat klienditeenindust.

Umbes Saadetis

Me saadame välja korraldusi 1-2 tööpäevaga.Tarneaeg varieerub vastavalt erinevate riikide ja mõjutavad ilm, riigipühadel ja nii edasi.Kui te ei saa, et eeldatav aeg, palun võtke meiega ühendust.

Kohta Tagasisidet

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline.Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Näo Mask, Veekindel Led-mask, Meik Mask, Fpp3 Mask, Visake Mask, Lapse Ffp2 Mask, Sulatada Puhutud, Mask Kaitsta, Veekindel Kantavad Maskid, 20 Mikroni Filter.

Elutsükli Üks kord
Funktsioon Anti-tolmu
Brändi Nimi POWECOM
Sertifitseerimine PUUDUB
Kaitse klass PUUDUB
Ohutus standard PUUDUB
Toote Tüüp Maskid
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatav Täiskasvanud

Kirjutage arvutus!

POWECOM 100/200Pcs Ühekordselt Suu Muffle Katta Kaitsva Nägu Suu Mask, Tolmu-tõend, 3-kihiline Filter Veekindel Sulama Puhutud Mask

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted