Kohandatud printimine mõni foto Dop pet Jõulupuu Ornament - isikliku koera ornament - akvarell oranž koer Christmas ornament

€13.03

Saadavus: On laos

m159142

Materjalid

jõulu ornament, punane lint Personaliseeritud Jõulud Ornament.Custom ornament lisab võlu oma Jõulupuu.Ideaalne kasutada nagu kingitus sildid või parempidises stuffers.

** OLULINE KASSASSE INFO **

Et vältida viivitusi tellimuse, palun täpsustada, "MÄRGIB MÜÜJA" ala, kuidas soovite oma toote kohandatud (võid kopeerida ja kleepida (info allpool):

1) NIMI

Jõulud Kaunistused on ümmargused ja 2.75" ringi.Kvaliteetne veel kerge alumiiniumist.Valmis riputada oma Jõulupuu lisada punase lindi.Valmis kingitus andes, custom ornament saabub kingitus kasti!Ma kasutan kvaliteetseid soojusülekande trükkimine protsessi särav, püsiv, kauakestev pilt, mis ei fade, koorega või hõõruda maha. 2)Kui te soovite kohandada oma logo, võite panna, et vahetult, vaid saada meile foto või logo meile sõnumeid otse sealhulgas kohandatud andmed.Me võtame eri keeltes, välja arvatud inglise keeles.

Märksõnad:Dop Skoda, Paneel Dop, Krae Koera Nailon, Krae Oranž, Lpg Dop, Koera Ohutus Vest, Koer Roheline, Punane Dop, Botle Dop, Dop Kia.

Tüüp Hulgimüük No
Mudeli Number 00
Pakkimine Kinkekarbis
Komplekt Tüüp Jah
Brändi Nimi PARARTDIY

Kirjutage arvutus!

Kohandatud printimine mõni foto Dop pet Jõulupuu Ornament - isikliku koera ornament - akvarell oranž koer Christmas ornament

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted