KDM-i Uus Mens Kellad Top Luksus Brändi Meeste Spordi Kellad Meeste Kvarts LED digitaalkell Meeste Nahk Bänd Sõjalise Randmele Käekella

€17.59

Saadavus: On laos

m16050

Toote kirjeldus

1. Tootja: KDM 2. Dual aeg näitab LED-taustvalgustuse funktsioon 3. 30M veekindel 4. Tüüp: Meeste Spordi Kellad 5. Liikumine: Jaapani Originaal Digitaalse Liikumine 6. Seal on 6 värvi valik 8. Band Width: (umbes) 2.4 cm 9. Dial Läbimõõt: (umbes) 4.8 cm 10. Rihma Material: Nahk 11. Juhul Materjal: Alloy + Suur Tugevus Karastatud Klaas 12. Pannal: Lukk 13. Näitab täpset aega 14. See on hea kingitus keegi eriline Märkus: me soovitame, et sa ei kanna seda, kui ujuda .aga kui sa lähed ujuma või sukelduma , pls ärge vajutage suvalist nuppu veealuse!

Komponentide Hulka

-1 x Tõelise KDM-i Vaadata -1 x Kasuta Manua

Märkus: Me surpport dropshipping ja hulgimüük.

Tere tulemast Tilk Laevandus

Veekindel juhul kirjeldus

Toode broneeringu saabumise aeg

Laevandus Ja Kohaletoimetamise

1.Me laev kauba maailm 1-3 päeva pärast kontrollimist, makse info. 2.Pakendid veetakse Hiinast Tähitud lennuposti,enamik neist jõuab jooksul 15-25 päeva.(Brasiilia võtab umbes 25-90days, et jõuda). 3.Tarneaeg sõltub sihtkoha ja muud tegurid.Mõnikord oleks viivitada, sest halb ilm või aja raiskamine, tollivormistus. 4.Kui sa ei saa üksus jooksul 30-50 päeva, võtke meiega ühendust esiteks, me lahendada probleeme, ASAP, PS:tasud või lõivud oleks ostja vastutusel.Kui pakk on välja saadetud, siis on see võimatu meie jaoks, et aidata teil muuta, aadress või muu teave, tellimuse, nii et palun kontrollige oma tellimuse andmed, kui teete makse.

Tagasiside & meiega Ühendust

Kui olete rahul meie toodete ja teenuste,palun võtta paar sekundit jätta positiivse tagasiside ja 5 tärni, Teie tagasiside on väga oluline meile.Kui kaup on mingeid probleeme ja sa ei ole sellega rahul, palun võtke meiega ühendust, me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi.Teile rahuldava lahenduse.Palun ärge jätke meile neutraalne või negatiivne tagasiside.PS:Me üritame vastata nii kiiresti kui võimalik.aga palun luba, et viivituse vastuse mitte-äritegevuse ajal.Meil on hea meel vastata ühelegi küsimusele.On küsimusi, võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Studio Ghibli Plakat, Ghostbusters T-särk, Gg Kott, Ghost Buster Kostüümid, Tüdrukud Vaimu Kostüüm, Ghostbusters Hoone, Punane Lamp Gu10, Komplekt Maniküüri-prantsusmaa, Elena Tagasi Videod, Takistus Mini Skate.

Mudeli Number KDM-9048
Juhul Kuju RING
Funktsioon helendav käed
Liikumine Dual Display
Toote Tüüp Käekellad Kvartsist
Bänd Laius 24mm
Brändi Nimi KDM
Päritolu CN(Päritolu)
Dial Aknas Materjali Tüüp Hardlex
Juhul Materjal SULAM
Veekindlus Sügavus 3Bar
Bänd Materjali Tüüp Nahk
Bänd Pikkus 26cm
Pannal Tüüp Lukk
Drop shipping Jah, nõus, tilk laevandus
Kastid & Juhtudel Materjal Nr pakett
Stiil Mood Sõjalise Retro mehi vaadata
Juhul Paksus 16mm
Suur kingitusi Aastapäeva kingitus meestele
Dial Läbimõõt 48mm
Kellad Meeste Kvarts Vaadata

Kirjutage arvutus!

KDM-i Uus Mens Kellad Top Luksus Brändi Meeste Spordi Kellad Meeste Kvarts LED digitaalkell Meeste Nahk Bänd Sõjalise Randmele Käekella

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted