1 hoovis valge cotton aas pits kangas scalloped selvedge puuvillane tikitud pits kangas

€26.47

Saadavus: On laos

m161351

UMBES TOOTED

PARIMA KVALITEEDIGA LEIAD MAAILMA TURUL!Abosolutely imeilus pitsiline riie kõige uimastamist disain.

Võid kasutada neid uimastamise tükki, et pruudi kleit, bridemaids kleit, kukkastyttö kleit, pulmad tabel jooksjad, pulmad decors, pruudi sidur, pruudi loor, headpiece ja kõike, mida saab ......Lase oma inspireerib töö!

........................................................................................................................................................................................

VÄRV

SUURUS

47 tolli pikk ja hind on ÜHE ÕUE , me matt saada seda kaks või rohkem tööd, kui sa ei pea neid ühes tükis palun jätke teade .

.......................................................................................................................................................................................

HULGIMÜÜK, ET VASTUVÕETAV

Palun võtke minuga hulgimüügi hinnad .

OLULINE MÄRKUS

Need esemed lõigatud kätega, mõnikord võib-olla 1-3 tolli shoring , palun mõista.

UMBES TAGASISIDE

Meil õnnestub see kauplus, kus on aus ja kõva workding, me loodame, et kõik läheb hästi kõik transacations, kaupade, kohaletoimetamine, pärast müüki.Aga me teame, et asjad juhtuvad, palun mõista, kui laevandus viivitusi, ja kõik töötajad on tänulikud, kui annate meile võimaluse teha see õige, ma usun, et sa nevel olema hätta.

Inimesed, kes ei jäta meile positiivne tagasiside, tänan sind nii palju ette!Teie suuremeelsus on pärlid commpany ajalugu.

Tänan sind nii palju!

Märksõnad:Puuvillane Pits Kangas 6 Meetrit, Aas Pits, Embridered Puuvillane Kangas, Velvetist Puuvillane Kangas, Barkcloth, Pits, Angel Prindi Riie, Booksew, Erilist Jacquard Fabric, Valge Puuvillasest Riidest Arvesti.

Materjal 100% Puuvill
Stiil Jacquard
Laius 47 inches
Silmkoelised Tüüp Pits
Mittekootud Technics Pits Kangas
Funktsioon Öko-Sõbralik
Toote Tüüp Muu Riie
Suede Kangast Tüüp no
muster Tikitud
Tüüp Pits Kangas
Päritolu CN(Päritolu)
Technics Kootud

Kirjutage arvutus!

1 hoovis valge cotton aas pits kangas scalloped selvedge puuvillane tikitud pits kangas

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted