2020 Ehtne Nahk Kingad Meeste ühise Põllumajanduspoliitika Varba Oxfords Päris Nahast Must Pruun Kleit Kingad itaalia Ametliku Kingad

€46.08

Saadavus: On laos

m16184

1873341039480144

7232656207241260 Soovitatav US $ 69.77 / US $ 58.33 / US $ 63.51 / US $ 68.75 / US $ 69.70 / US $ 68.75 / US $ 68.90 / US $ 58.40 /

2020 Ehtne Nahk Kingad Meeste ühise Põllumajanduspoliitika Varba Oxfords Päris Nahast Must Pruun Kleit Kingad itaalia Ametliku Kingad

Toote Kirjeldus Brändi Nimi: Felix Chu Mudeli Number: F87-72

Värv: must, pruun Stiilis: mens ühise põllumajanduspoliitika varba oxfordi kingad Ülemine Materjal: Lehma Nahk Vooder: lamba Nahast Sisetald Materjal: Tehis Nahk Välistald Materjal: Kumm Konts: 2.6 cm Lai ainsa: 9.8-10.2 cm Suurus: EU Suurus 39-46 Kvaliteet: Kõrge Hinne Esile: Peen töö & õmblusniit ja Mugav Tasuta Kingitus: 1 tk kinga sarv Ilma Kinga Kasti

Kingad pildid

MÄRKUS:

1. Eri jälgida saavad näidata eri värvi, isegi kui see on sama värvi, nii et palun võimaldada mõistliku värvi vahe.

Pakend & Shipping Maksmine:

1. Me võtame Alipay siin,Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto ja panga ülekanne.

2. Kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu tagada tasumise töötleja.

Kohaletoimetamine:

1. Teie kirje saadetakse välja pärast Moobo.ee kontrollitud 1-2 päeva jooksul,erandjuhtudel võib-olla on see 3-5 päeva.

2. Saadame kõik meie esemed kaudu ePacket,Hiina Post Air Mail,DHL,TNT,UPS või EMS Muud Postitusi, Riigid jne.Shipping, mille ePacket,Post Air Mail,tavaliselt see võtab 20-70 päeva,Laevandus DHL, tavaliselt kulub 5-7 töö päeva, et jõuda.See võib võtta kauem tõttu viivitus tollivormistus,pühad,ilm või tegurid jõu.

3. Saadame teile jälgimise numbri pärast me laeva oma elemendi,palun seda kontrollida ja hoida ühendust oma kohalikku postkontorisse või Express office.

4. Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud,vahendustasud,tollimaksude ja maksude impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostjad vastutavad tolli.

Tagastamine ja Vahetamine:

1. 100% kõik tarnitud kauba hea kvaliteedi ja range uurimine enne saatmist.Me püüame oma parima, et avod mingeid kvaliteedi probleeme.

2. Kui te ei ole rahul, kui teie saate oma toote kätte,palun tagastada 15 päeva jooksul selle asendamist või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust enne kui reture esemed.Ostja peaks olema kindel, et elemendid tagasi nende algse tingimused.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab vigastatud või kadunud,me ei anna ostja täies ulatuses tagasi. (Edasi-tagasi transpordi kulu peaks tegema ostja poolt)

Tagasiside:

1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun andke meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie kingad ja teenuseid.

2. Kui teil on küsimusi meie kingad või teenust,võtke julgelt meiega ühendust, enne kui meile negatiivset tagasisidet.me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.

Võtke meiega ühendust:

Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Kõik e-posti või sõnumid on vastas 24 tunni jooksul.

Märksõnad:Itaalia Meeste Kinga, Goodyear Welt Kleit Kinga, Almudena Kinga, Kleit Meeste Kinga, Meeste Kinga, Oxford Kinga, Itaalia Mens Ametliku Kingad, Pruun Naiste Kleit, Ehtne Nahk Kingad Väljavalitu, Meeste Oxford.

Sulgemise Tüüp Pits-Up
Mudeli Number F87-72
Esile Peen töö & õmblusniit
Drop shipping Toetame
Varba Kuju Pikad Varvas
Riik/Regioon Tootmine Guangzhou
Sisetald Materjal PU
Iseloom Klassikaline ühise Põllumajanduspoliitika Varba käsitsi maalitud
värv Must, Veini-Punane
EL suurus 39 kuni 46
Vooder-Ehtne Nahk Tüüp Lambanahast
Sündmus Pidu, Pulm, Tänav, kontor
Päritolu CN(Päritolu)
Hooaeg Kevad/Sügis
Ülemine Materjal Ehtne Nahk
Välistalla Materjal Kummist
Muster Tüüp Käsitsi maalitud
Vooder Ehtne Nahk
Ülemine-Ehtne Nahk Tüüp Lehma Nahk
Kvaliteeti Kvaliteetne Nahast Oxford
Kingitus 1 Tükk Kinga Sarv
Pack Murrab ta koos õhu tasku
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Brändi Nimi Felix Chu
Kingad Tüüp Oxfords

Kirjutage arvutus!

2020 Ehtne Nahk Kingad Meeste ühise Põllumajanduspoliitika Varba Oxfords Päris Nahast Must Pruun Kleit Kingad itaalia Ametliku Kingad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted