Ripsmete Ilu Vitriin Vaik Käsitöö Loominguline Kaunistused Nägu Abstraktse Mask Kodu Kaunistamiseks Office Kaunistused Figuriin Vaik

€20.79

Saadavus: On laos

m162163

A1-A6: Materjal: sünteetiline vaik Protsess: vaik protsessi Kategooria: Vaik Käsitöö Rippuvad vorm: kaunistused Stiil: Euroopa stiilis Modelleerimine: Märk suhtes Kohaldatavate kingituste andmine juhtudel: lõpetamist, housewarming, pool kogumine Kohaldatav kingituste andmine suhted: paarid, kolleegid, sõbrad, vanemad, klassikaaslased, mentorid Kohaldatav festivalid: Jõulud, Kevad Festival, Õpetajate Päev, uusaasta, Halloween A7-A10: Materjal: sünteetiline vaik Protsess: Vaik protsessi Kategooria: Inimesed Rippus vorm: kaunistused Stiil: kaasaegne ja lihtne Värv: vask, hõbe, sinine, kuld Kohaldatav kingituste andmine juhtudel: reisi-suveniiride, housewarming, pool kogumine Kohaldatav kingituste andmine suhe: kolleegide, sõprade, klassikaaslastega, Kohaldatakse festivalid: Spring Festival, isadepäev, uusaasta A11-A15: Materjal: Sünteetiline vaik Protsess: Vaik protsessi Kategooria: Inimesed Rippus vorm: kaunistused Stiilis: Põhjamaade Modelleerimine: Abstraktne Suurus: Suures suurus 11.5x11.5x37CM, väike 10x10x28.5CM Ruumi: Kontor, veinkapp, sissepääs A16-A19: Materjal: sünteetiline vaik Käsitöö: Käsitöö Kategooria: Inimesed Rippus vorm: kaunistused Stiil: Euroopa Värv: vask, must, valge, hõbedane Suurus: 28.5x11x10cm Kingitus eesmärkidel: punktide lunastamiseks kingitused, äri kingitused, reklaam kingitused, ärikingitused, konverentsi kingitused, heaolu kingitused, pidulik kingitused, mälestuspäev, avalike suhete kingitused võtame tagasi ja raha tagasi, kui objekt on mingi probleem 1.Teenust pakume teenust 12hours,kõik massaaž on vastas alguses.Palun võtke meiega ühendust saabunud massaaž või ettevõtja juht

2.Pane tähele, huilgama Toote pildid on 100%-selline pildistamine,kuid kuna valgus,nurk, ja teisi küsimusi, mis on veidi erinev

3.Tagasisidet Palun jätke 4 või 5 tärni,nii et me teame, et teile teie tellimuse kätte saanud ja on rahul punkt.Me teha sama teile.Kui seal on mingeid probleeme oma ostuga,palun võta meiega kindlasti ühendust enne lahkumist tagasisidet või avamise vaidlus,nii et saame probleemi lahendada positiivselt.Nagu võite ette kujutada,oma hea tagasiside on väga oluline meie edu.

4.Toote info müük

Palun meenutavad meile, kui seal on mis tahes korrigeerimata paranduste toodete müügil seda poodi.Vaidlused, mis tulenevad selliste probleemide toetuse tagastamine ja tagastamise, kuid mitte põhjus, miks hüvitist.

5.Toote info jaotis sõnavara

Selleks, et hõlbustada shopping otsingu tarbijate toote pealkiri see pood on ainus märksõna mida kasutatakse vastavalt ostja otsingu harjumusi, ja ei kajasta tegelikku efektiivsust ja omadustega toode ise.

6.Toote info kasutamine

Kuna iga tarbija kogemused on erinevad, toote tõhusust on mõjutatud mitmetest teguritest, ja seda ei ole garanteeritud, et igaüks saavutada sama efekti.

7.Laevandus

Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.

Q: Miks vene kliendid vajavad, et täita passi info?

A: Kui teete selleks, et teie pass teave on nõutud kohaliku tolli Venemaal.Võite olla kindel, et teie andmed on kunagi öelnud, et kolmas isik, ning see on ohutu teie jaoks, et anda teavet Moobo.ee.

Q: Millal minu tellimus saadetakse?

A: Täiesti peame korraldama oma paketi jooksul 1-7 päeva, mitte rohkem kui 10days.Kui see on kiireloomuline, et, palun tehke märkused, kui paned järjekorras, või võta ühendust meie klienditeenindusega, et kutsuda teid.

Q:Kuidas ma saan jälgida minu pakk?

A:saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks).Kui on probleem päring, see võib olla viivitus logistika uuendada, võite võtta ühendust klienditeenindusega, et saada õige logistika teavet.

Q:Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?

A:Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe meie kontole.

Q:Kuidas ma saan muuta või tagastada minu punkt ?

A:Sa võid öelda, et ega muuta objekte enne shipping,kui saadetis on saadetud,siis me ei saa nõustuda tühistamise või vahetada,kui soovite tellimuse tühistada,palun millist valida põhjus, miks sa ei taha, et selle või muu põhjus.kui sa seda vastu võtta rahul,võtke meiega ühendust kiiresti,me 100% seda lahendada.

K: Millal ma saan toetust?

A: tagasimaksed on menetluse jooksul 3-15 päeva Moobo.ee.Kui teil on mõningaid probleeme, palun võtke ühendust koos Alipexpress klienditeenindusega!Tänan.

Märksõnad:Tegevus Joonis Seista, Riba Vaik Nägu, Abstraktne Iseloom Teenetemärgi Kaunistused, Polümeer Vaik Nägu, Sext Top, Anime Mask Valge, Sext, Seksikad Riided Müügiks, Abstraktne Decor Kaunistused, Puuvillane Valge Mask.

On Nutikas Seade No
Päritolu CN(Päritolu)
Teema inimesed
Materjal Vaik
Stiil Antiik-Imitatsioon

Kirjutage arvutus!

Ripsmete Ilu Vitriin Vaik Käsitöö Loominguline Kaunistused Nägu Abstraktse Mask Kodu Kaunistamiseks Office Kaunistused Figuriin Vaik

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted