HONGHAY Originaal B41N1711 Sülearvuti Aku Asus ROG Strix GL703VD GL703VM GL503 FX503VM FX63V ZX63V GL503VD GL503VM

€39.19

Saadavus: On laos

m162340

Soe näpunäide: sama tüüpi arvuti on ka erinevaid aku.Palun võrdle aku kuju osta

Meie põhjused Valida?

toote parameetrid:

Tootja: HONGHAY Mudeli Number: B41N1711 Aku tüüp: Li-polymer Aku Pinge: 15.2 V Aku maht: 64Wh 4240mAh

Värv: Must Päritolu: Hiina

Ühilduva Tootja:

ASUS

Rakkude KOGUS:

4-rakke

Garantii:

12 kuud pikk

Toote foto:

Asendaja: ASUS: B41N1711

Sobib Masina Mudeleid : ASUS: GL703VM FX63V

ZX63V ühilduvust loetelu ei ole ammendav.Kui teie algne osa NR.või oma sülearvuti mudel NR.ei kuulu ühilduvuse nimekirjas, kuid meie patarei võib siiski sobib teie sülearvuti.Palun võtke meiega ühendust, et kinnitada vastavust.Müügijärgne teenindus: 1. Lugupeetud ostjad kõik kaubad liitium patareid meie pood on tarnitud kaudu air transport üksikasjaliku jälgimise numbri, võite olla kindel, et osta ja meil on 2. Lubame, et pakkuda kaupu kolme tööpäeva jooksul pärast ostu sooritamist, ja üldiselt on teil võimalik jälgida oma kaupade jooksul tavaliselt 3-7 päeva.juhul, Hiina puhkus saadab viivitamata 3. me võtame kaup ei jõua tagastamise ajal kohustus, kuid ei sisalda oma owninformation täita viga, sest ostja keeldus maksmast tariifi küsimus express viivitab kauba lähetamist tavaliselt 3-10 päeva saab internetis jälgida logistika teave, me ei võta kohustusi saabunud aeg toetust 4. enne, kui me tavaliselt saadetakse kaup on rangelt testitud korduvalt, veenduge, et pärast seda, kui olete kauba kätte ilma igasuguse kvaliteediga seotud probleeme.Range pakendite, et tagada, et ei tule mingit probleemi, protsessi transport 5.

Te võite tellida otse poolest kauba varude olemas, ja kõik kaup meie pood on 1 aastane garantii.

kui sa ikka ei saa veenduge, et aku, palun võtke meiega ühendust. 6. eceive kauba, palun kontrollige pakendi kaupade ja kui on rikutud või kadunud, palun keelduda.Kui kaupade vastuvõtmine, et meaned mingit probleemi ja ei loeta kadunud. 7. Tasuta kohaletoimetamine punkte ainult valitud riikides, palun kontrollige, laevandus-ja packaing nimekirja andmed.Eest lähetamine silumiseks ja kiire, meil võib laeva esemete kaudu teiste kulleriga, otsuse meist on lõplik.P roblem lahendada: Miks ei saa mu aku?Kui kaua aku saab kasutada Pro kasutamine aku ja kasutamine PROTSESSORI võimsust ja ekraani suurus, heledus, suurem ekraan või CPU valduses on rohkem (näiteks filme), rohkem kulu Üldine viide : 4 core aku ooteaeg on umbes 2 tundi, kasutamise aeg on umbes 1,5 tundi 6 core aku ooteaeg on umbes 2-3 tundi, kasutamise aeg on umbes 2 tundi, 8 core, aku ooteaeg on umbes 3-4 tundi, kasutamise aeg on umbes 3 tundi ja 9 core aku ooteaeg on umbes 3-4 tundi, kasutamise aeg on umbes 3 tundi ja 12 core aku ooteaeg on umbes 4-5 tundi, kasutamise aeg on umbes 4 tundi aku safe Pro, selles võid kindel olla, ja nüüd aku tarbijakaitseameti on laadimine üle temperatuuri, üle temperatuuri, ülepinge kaitse, kui aku temperatuur on liiga kõrge, et pinge on liiga suur, ta automaatselt kaitsta, nii, et akut ei saa kasutada tavaliselt arvuti automaatselt sulgeda, ja nüüd paljud polümeerakud, polümeer on kõige ohutu Kaitsta Praeguse üle tasu kaitse, ülepinge kaitse, lühisekaitse Temperatuuri kaitse, Kui kaua võib aku kasutusiga olla Mesi, elu liitium aku on umbes 800 korda tsüklite arv, nii et tavaliselt nii palju kui võimalik kasutada kiire lõpp (5-7%) eest, keskmise kasutamise aeg on 3 aastatKuidas kinnitada eelmise aku ei ole halb, Seal on 4 peamist põhjust sülearvuti: 1, aku andmeid probleem ei ole aktiveeritud või elektri-core elu; 2, toiteadapter kasutata pikka aega, kiip sees, kontrolli eest on vananemine, ei saa tasu; 3.Sülearvuti emaplaadi probleem 4, kasutamist aku temperatuur 0-60 kraadi, temperatuur on liiga madal, ei saa laadida Üldine halb aku süsteemi küsitakse, et vahetage patarei või kasutada tarkvara testida suutlikkuse ma nüüd osta, kui saata kaupa.Lubame, et pakkuda kaupu kolme tööpäeva jooksul pärast ostu sooritamist, ja üldiselt on teil võimalik jälgida oma kaupade jooksul tavaliselt 3-7 päeva.

Märksõnad:Sülearvuti Aku B41n1711, Asus Rog Zephyrus, 2017 Macbook Pro Aku, Aiqos Aku, A1582 Aku, X550c, Asus N76v, Kleebis Rog Strix, Rog Strix, A1494 Aku.

Aku Rakke 4-Rakke
Brändi Nimi HONGHAY
Tüüp Li-ion
Päritolu CN(Päritolu)
Pakett Jah
Sertifitseerimine PUUDUB
Ühilduva Brändi Asus
Mudeli Number B41N1711
Aku Pinge 15.2 V

Kirjutage arvutus!

HONGHAY Originaal B41N1711 Sülearvuti Aku Asus ROG Strix GL703VD GL703VM GL503 FX503VM FX63V ZX63V GL503VD GL503VM

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted