Alumiinium ruumisäästlik Sülearvuti Vertikaalne Seista Desktop Püstitatud Omanik MacBook Pro Õhu Võrkkest 3tk Silikageel Pad Saadaval

€23.87

Saadavus: On laos

m16613

Toote Kirjeldus : Alumiinium Sulamist ruumisäästlik Sülearvuti Vertikaalne Seista Desktop Püstitatud Omanik MacBook Pro Õhu Võrkkest silikageeliga Pad Omadused: 【Kõverdatud Laptop Stand】Häll Sülearvuti tõhus, ruumi-säästes seisma, et vabastada väärtuslik kinnisvara oma tööjaama või töölauale. 【Reguleeritav Suurus】Tulnud 3 erinevat eemaldatav ränidioksiidi geel padjad, sobivad sülearvuti, mille paksus on alates 0.55 tolline 0,94 tolli. 【Teadus Disain】alumiinium Külgkalle design pakub tahke stabiilsust.Ja piisavalt alt ruumi kaabli või andmete juhtmed läbi. 【Lihtne puhastada】Isegi tass kohvi, valab seista ,ärge muretsege, lihtsalt peske seda vee ja siis rätik see, ei roosteta, ei kohvi sõitnud. 【Kerge ja tugev】, mis on Valmistatud alumiiniumist ja servad on lihvitud ,mis teeb selle kerge, kuid piisavalt tugev, et hoida oma sülearvuti.Tehnilised andmed: Tüüp:Alumiinium Vertikaalsed Laptop Stand Materjal: Alumiinium Mõõdud: 25*11*7cm pakkeleht: 1 x Vertikaalne Sülearvuti seista

Toote Pildid :

Maksmine :

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

Vedu :

Punkt veetakse jooksul 3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on arveldatud.Kui sa ei saa oma üksuste ajal,võtke ühendust meie esimene,me wil vaadata ja lahendada see teile varsti.Me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul tavaliselt.mõnikord on väike viivitus on tingitud nädalavahetusel või puhkuse ajal.Kui te ei pääse oma e-posti 48 tunni pärast,palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega koos teiste e-posti aadress.

Tagasi Ja Garantii :

Tagasi :

Kui punkt DOA(Dead Saabumise),Ostjaid on Võimalik see tagastada 14 Päeva jooksul,Me Asendada see Uue toote pärast saame DOA punkt.Palun võtke meiega Ühendust Enne kui saatis kauba tagasi

Garantii:

Kõik punkt Kaasas Basic 3 Kuu Müüjad Garantii,kui punkt defektiga 3 Kuu jooksul,siis pakume asendamine withour ekstra Laadija(kaasa arvatud laevandus tasu)Pärast saame osa on Defektne, punkt.

Kui punkt on Defektne, pärast 3 Kuu,Ostjad saavad veel selle tagasi saata,Me võtame ühendust tarnijate või Manufaktuur, Garantii.Ostjad Võib-olla peate maksma Laevandus tasu Eest saata asendatakse punkt.

Tagasiside :

Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.

See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

Märksõnad:Pehme Sülearvuti Tabel, Monitori Tugi, Leshp Sülearvuti Omanik, Macbook Air, 2 Pr Seista, Macbook, Kuld Kaelakee Hamsa, Ipad Kõrge Seista, Raamat Tugi, Mac.

Brändi Nimi NoEnName_Null
Taotlus Sülearvuti
Värvi Nimi Hõbedane, Hall

Kirjutage arvutus!

Alumiinium ruumisäästlik Sülearvuti Vertikaalne Seista Desktop Püstitatud Omanik MacBook Pro Õhu Võrkkest 3tk Silikageel Pad Saadaval

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted