Azur Lane Anime Dakimakura Ükssarvik 2Way 160x50cm Mängu Seksikas Tüdruk Manga Keha Kallistamine padjapüür Waifu Kingitus OTAKU

€29.31

Saadavus: On laos

m16819

Tere tulemast meie poodi.Teie parim allikas 'unikaalne' padjapüürid.Kõik meie teod on loodud Jaapani kunstnike,meie tooted müünud ka Jaapanis 8 aastat.

Meil on üle 5000 eri Dakimakuras.Näha rohkem "SPECIAL" dakimakuras,palun võtke meiega ühendust! Toote Informtion: ●Pakendi Sisu: 1 x Padjapüür ( NR Padi paigalda või filler ) ●Riie:2 Viis Tricot ●Mõõdud:160cm x 50cm(62.9 x 19.6 in) ●Muster kahepoolne Mustriline Pesta Meeldetuletus: MITTE MASINAGA PESTA!!Seep + Vesi + Kauss + Päikesevalguse = õige viis puhastada Dakis!Nõuanded: ●erinevate kaamera objektiivi ja erineva valgusega keskkonnas või ekraani display,värv tegeliku objekti puhul võib pisut erineda pilte. ●Pakett ei sisalda padjad.Ainult padjapüür.Palun valmistada padi eraldi.Kohaletoimetamine: ●Me tavaliselt hakkama oma tellimus 2~4 tööpäeva jooksul pärast makse.Tellimused nädalavahetusel töödeldakse järgmisel esmaspäeval. ●Tarneaeg oleneb sihtkohast ning muud tegurid,kui teil on mingeid taotluse tarneaeg,palun kinnitage meile ette. ●PANGE TÄHELE: LAEVANDUS JA KÄITLEMISE EI HÕLMA TOLLIMAKSUDE, LOCATL MAKSUDE VÕI MUUDE IMPORDI TASUD.Kui sinu tellimus on veetud international shipping,import maksud ja tasud, mis ei kuulu toote hind või merevedude kulusid.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise või ostu.Võtke meiega ühendust. ●Kui te ei saa endale selleks aega, siis palun võtke meiega ühendust, ilma kõhkluseta. ●Vähestel juhtudel, et sa ei ole rahul saadetud kaubaga, siis palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet.Teeme oma parima, et lahendada kõik oma probleemid. ●Meie töö aeg: 9:00 am6:00 p.m. p.m. p.m. p.m. p.m. (GMT +8 esmaspäevast reedeni Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal loodan, et saate mõistmist. ●Tänan tähelepanu eest.

Märksõnad:Animatsiooni Keha Padi, Azur Lane Keha Padi, Padi Waifu, Anzu Keha Padi, Cosplay Dakimakura, Misaki Padi, Poiss Dakimakura, Azur Lane Cosplay, Dakimakura Dxd, Poni Dakimakura Anime.

Kasutamine Kodu
Komplekt Tüüp No
Materjal 2-Tee Tricot
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Padjapüür
Technics Kaks Pool Trükkimine
Funktsioon Öko-Sõbralik
muster TRÜKITUD

Kirjutage arvutus!

Azur Lane Anime Dakimakura Ükssarvik 2Way 160x50cm Mängu Seksikas Tüdruk Manga Keha Kallistamine padjapüür Waifu Kingitus OTAKU

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted