Päikese Kaasaskantav FM-Tasku Raadio Kõlar Muusika Mängija, kellel on Taskulamp,Une Taimer, Toeta TF Kaart

€16.60

Saadavus: On laos

m16938

Tere tulemast meie poodi.

Meie tooted on soodsa hinna ja hea kvaliteediga.Toetame dropshipping ja hulgimüük .Kui soovite töötada koos meiega pikka aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile väga soodne hind.Parimate Soovidega!

Siiski nautida kuulates tabas muusika/sport mängu FM jaama?See oleks suurepärane valik, see korjab suurepärane FM-vastuvõtja ja pehmendab teie väsimus töö.

Mitte ainult FM-raadio, kuid on ka väike kõlar, mängida oma salvestatud muusikat läbi AUX-kaabel/TF-kaardi/USB-drive.Sul on tunne, uskumatu kuulda valju ja selge heli on see väike kõlar.

Kompaktne ja kaasaskantav sobib paremas taskus., selle sügavus on väiksem kui diameeter on ühe-sendi-mündi, lihtne teha sõidu ajal, matkamine, telkimine, ja reisimine

Segatakse mitmeotstarbeline disain, 3 loop modes (Single/Kaust/Kogu nimekirja kaarde), Une taimer võimaldab teil nautida muusikat oma teed.

AKU:pihutoodete raadiod on 1000mah laetavat liitium aku,Li-ion aku võib saada teadete kohta, seda isegi siis, kui võim läheb maha tormi ajal.Kui reisite väljaspool ilma võimu ja mugav tasu elektri,saate kasutada päikese eest, et see raadio.ja kui teie mobiiltelefon on ilma võimu,see MP3-mängija on võimalik kasutada väikese võimsusega panga laadija oma mobiiltelefoni

värv:must

Materjal:ABS

suurus:12.3*7*2.7 cm

Pakendi Sisu:

1 * Päikese-Raadio koos Akuga

1 * USB Kaabel

1 * o Kaabel

1 * Kasutusjuhend

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Beli Fm-raadio Digitaalne, Raadio Wifi, Vänt Raadio, Raadio-retro Vintage, Arduino Control Bluetooth, Tecsun, Sangean, Kaasaskantavad Käsiajamiga Vänt Raadio, F Fm-raadio Komplekt, Fm-raadio.

Sertifitseerimine PUUDUB
Pakett Jah
Mõõtmed (L X K X S) 12.3*7*2.7 cm
Toide Laetav Aku
Ekraan Jah
Korpuse Materjal Plast
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi PLEXTONE
Bluetooth No
Funktsioon Sisseehitatud Kõlar
Tüüp FM
Wifi No
Stiil Kaasaskantav
Mudeli Number Päikese-Raadio koos Akuga

Kirjutage arvutus!

Päikese Kaasaskantav FM-Tasku Raadio Kõlar Muusika Mängija, kellel on Taskulamp,Une Taimer, Toeta TF Kaart

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted