8GB Professionaalne Diktofon Digital Audio Mini Dictaphone+ MP3 Mängija+ USB Flash Drive gravador voz de

€7.15

Saadavus: On laos

m17298

Funktsioon:

1. Digitaalne diktofon, mis on kompaktne ja tasku suurusega märkamatu ja lihtne tegutseda Selge Hääle Salvestamine

2. Mälu : 8GB - Lihtne Kasutada, Plug and Play, No Ajab Vaja U Ketaste Toe Funktsioon

3. Laadimise Aeg: 1 Tundi, tööaeg: 10 tundi ühe Laadimisega.Saab salvestada kuni 96 tundi audio - Laadimine: Ühendage USB-liides arvuti.

4. Te saate seda kasutada portable audio recorder, et jäädvustada midagi, või lihtsalt kasutada seda MP3-mängija, et kuulata oma lemmik laule.

5. Lihtne operatsioon - Funktsioonid automaatne salvestamine nii lood salvestatakse kohe,Kui kõrvaklapid on ühendatud, see lülitub automaatselt taasesituse režiim ja saate vaadata oma faili. (Märkus: Maci kasutajatel on vaja VLC Media Player,Pls tasuta alla laadida ja kasutada seda seadet)

6. Töö on lihtne ja arusaadav - lülitage seade sisse ja see alustab salvestamist pärast paar sekundit,lülitage see välja ja seejärel uuesti sisse alustab uut faili.Kui kõrvaklapid on ühendatud, see lülitub automaatselt taasesituse režiim ja saate vaadata oma faile,Suur dokumenteerimise diktaat, kohtumised, loengud, seminarid jne.

7. 8gb mudel mahutab kuni 94 tundi audio ja on 15 tundi aku (välja arvatud juhul, kui salvestamise ajal sisse lülitatud).

Operation Instruction :

1. MP3 Muutmine: Paigalda kõrvaklappide arvesse, ja lühike-vajutage Nuppu (-) teisendada MP3 mängimise režiim kui indikaatortuli muutub punaseks ja vilgub aeglaselt.

2. Laadimine Salvestamine:Kui salvestamine, sisestage USB-kaabel intoto ühendada arvuti või toite, mis tähendab, et see laeb registreerimise eest.Kui laadimine, nii punane tuli ja sinine tuli vilgub üles ja viimane, kes viibib pikka aega, tähendab, et aku on täis.Kogu laadimise aeg on umbes 1 tundi.

3. Kellaaja Sünkroonimine:Kui ühendate USB kaudu arvutiga, avage sõita taotluse, SetTime.exe, sünkroniseerimise ajal.Paremklõpsake seda faili vaatamiseks vara ja salvestamise ajal.

4. Arvutiga ühendades:Sisestatud USB juhe et ühendada arvuti ja leida õige draivi, et salvestada ja avada faile.

Märksõnad:Magnetofon Stuudio, Mac Helisalvesti, Mp3, Dac Mp3 Mängija, Dv Kasseti Mängija, Mini Spioon Helisalvesti, Usb-kaabel Diktofoni, Kia Usb, Av Tv Diktofon, Jurnelist Diktofon Pliiats.

Taasesitus Formaadid WAV
Sertifitseerimine PUUDUB
Salvestada Heli Formaat WAV
Päritolu CN(Päritolu)
Väline Mälu No
Pakett No
Kõlarite No
Brändi Nimi JETTING

Kirjutage arvutus!

8GB Professionaalne Diktofon Digital Audio Mini Dictaphone+ MP3 Mängija+ USB Flash Drive gravador voz de

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted