Auto Kaunistamiseks Sarved Punane Nina Xmas Dekoratsioon Jõulud Auto Põhjapõder Armas Komplekt Ornament, Jõulud Kingitused, Auto Tarvikud

€6.98

Saadavus: On laos

m173423

Kirjeldus:

*Armas Auto Kaunistamiseks

See Jõulud Põhjapõdrad Sõiduki Kostüüm, väga pidulik ja armas lisaks oma auto, veoauto või muu sõiduk.

*Lihtne Paigaldus

Lihtsalt turvalisuse eest kannab hoolt põhjapõdra nina oma sõidukite grill ja sarved clip kindlalt aknad.Mingeid tööriistu vaja.

*Universaalne

See auto kostüüm mahub päris palju tahes sõiduk, välja arvatud juhul, kui olete akna visiirid/ sadevee ärajuhtimise kanalid installitud, nii et ei ole vaja muretseda oma mark ja mudel.Kui te veeretate oma windowsi alla sõidu ajal kiire, sarved lendab maha.

*Luua Atmosfääri

Jõulud teenetemärgi annab oma auto suurepärane välimus ja tekitab meeldivat festivali õhkkond, Ideaalne kaunistus oma auto või veoauto.

*Lisatasu Materjal

See Jõulud põder auto kaunistamiseks valmistatud kõrge kvaliteediga mittekootud kangad, vastupidav ja mugav pikemat aega kasutada.

Tehnilised andmed:

*Tüüp: Jõulud Põder Auto Kaunistamiseks

*Materjal-Plüüš,mitte-riie

*Suurus: sarv suurus: 42 * 13cm, nina läbimõõt: 13cm (Umbes)

*Valikuline värv: Khaki, Pruun,Punane (Piltide Kuva)

Komplekti Kuulub:

1 Komplekt Jõulud Põder Auto Kaunistamiseks

Märksõnad:Sidemed Kaunistused, Led Accesorries, Bling Bmw Auto Tarvikud, Auto Kell, Jõulud Auto Sisekujunduses, Auto Decor, Scrapbooking Tarvikud Dekoratiivsed Tüdruk, Aksessuaar Auto Interjöör, Armas Asi, Zippo.

Tüüp Jõulud Põder Auto Kaunistamiseks
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Plüüš,mitte-riie

Kirjutage arvutus!

Auto Kaunistamiseks Sarved Punane Nina Xmas Dekoratsioon Jõulud Auto Põhjapõder Armas Komplekt Ornament, Jõulud Kingitused, Auto Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted