5tk/set pärsia buttercup Veiner Hallituse Silikoon Veiner Hallituse Kook Dekoreerimiseks Fondant Sugarcraft Kook Hallituse Suhkru Lill

€8.04

Saadavus: On laos

m175776

5tk/set pärsia buttercup Veiner Hallituse Silikoon Veiner Hallituse Kook Dekoreerimiseks Fondant Sugarcraft Kook Hallituse Suhkru Lille Kõik silikoonist vorm on toodetud toidu ohutu silikoon materjali kooskõlas FDA ja euroopa LIIDU Sertifikaat.

Need pits mats hakkab tootma arvandmed, mis näevad välja nagu käsitsi valmistatud, mistõttu on kiire ja lihtne algajatele.Kogenud kook sisekujundaja on võimalik muuta ja kohandada lõpetanud andmed oma designs.

Funktsioon:

1.Alates 0 kuni 260 C olemata mõjutatud 2.Tekstuuri sügavus:1.3-1.5 mm 3.Ordorless ja non-stick 4.Värv:Roosa või kohandatud värvi 5.Disain: Kohandatud või olemasolevate 6.Painduv ja paindlik 7.Materjal:100% toitu silikooniga MÄRKUS:saadab välja värvid punkt juhuslikult.Kui teil on meeles see, palun võtke meiega enne tellimuse esitamist.Muidu me välja saata, kui see tuleb.

'

Märksõnad:Kardin Veneetsia, Kardin Rull, Pime, Rullkardinate Aken, Timon, Pime Kardin, Pime Aken, 160 Voodi, Estor, Mootor Persiana.

värv Valge & Metal
Vahend Tüüp Looduslike Lillede Kook Hallituse
Sertifitseerimine SGS
Pakett PP Kott arvesse Ümbrik
Materjal Silikoon
PIND Siledad, ilma burr, selge muster
OEM Teenus Jah
Suurus show as the picture
Pakendi Suurus 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Üksuse Tüüp palju (5 tükki/palju)
Katse Standard LFGB-SGS/LFGB EUROFINS
Kook Tööriistad Tüüp Hallitusseened
Pakendi Kaal 0.155kg (0.34lb.)
Mudeli Number A346&VM057
Funktsioon Öko-Sõbralik
Tüüp Kook Vahendid
Brändi Nimi AK ART KÖÖGINÕUD

Kirjutage arvutus!

5tk/set pärsia buttercup Veiner Hallituse Silikoon Veiner Hallituse Kook Dekoreerimiseks Fondant Sugarcraft Kook Hallituse Suhkru Lill

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted