VSGO V-S03E täiskaadri Sensori Puhastamise Tampooni 24mm X 24tk CCD/CMOS Digtial Kaamera Puhastamine Üksikute Pakitud

€25.13

Saadavus: On laos

m178570

Täiskaadri Sensori Puhastamise Tampoon

(Uus Pakend)

Toote kirjeldus

VSGO APS-C Sensori Puhastamise Tampooni 1. Super pehme ja paindlik tampooni pea levib surve ühtlaselt kogu anduri ja EI põhjusta kahju andurit 2. Pea korpus on valmistatud super fine microfiber lapiga, mis on pehme andurit ja raske mustuse 3. Iga tampoon on tehtud 100% tolmuvaba keskkonna ja suletud vaakum pakendis

Seadke kaamera A/Av (ava prioriteedi režiim), F Väärtus F16, teravustamise Režiimis, et MF (Manual Focus).Fokuseerimise Rõngas Lõpmatuseni.Särikompensatsioon 0, Valge Tasakaal Auto, ja ISO 200. Kaamera fookus piisavalt valgustatud valge sein või tühi paberileht (veenduge, et kogu osa seina või paberit täidab vaatamise raam) ja tehke foto.Suurenda foto 100% kontrollida, kui mingi must või hall kohad olemas see, ja pidage meeles, ligikaudne asukoht (tegelik tolmu asukoht andur on üles-alla ja vasakule-paremale pööratud, võrreldes, kuidas see ilmub foto).Kui must või hall kohad on leitud foto, see tähendab, et andur peab olema puhastatud.

Enne puhastamist DSLR, veenduge, et patarei on üle 80% (et vältida helkur või katiku kukkumise tõttu piisavalt voolu ja blokeerimise puhastus tööriist, mis võib kahjustada kaamera); enne kui puhastage anduri peeglita kaamera 5-telje anti-värisemine funktsioon, aku tuleb eemaldada veendumaks, et seade on täiesti lahti.Rohkem soovitav puhastav toime, valida piisavalt valgustatud keskkonnas, kus on vähem tolmu ja puhtam õhk.

Kuidas puhastada

Märksõnad:Puuvill Stick, Oclean X Xiaomi, Puhtam Andur, Täiskaadri Dslr Andur Cleanig, Võsa Puhas, Iqos 2.4 Pluss Kleebis, 4k Go Pro, Sony Sensor Cleaning Kit, Kaamera Nikon, Kaamera Clean Kit.

Materjal Microfiber lapiga
Sisu Täiskaadri sensori puhastamise tampooniga
Mudeli Number V-S03E
Brändi Nimi VSGO
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Sensor Cleaning Kit
Pakett Jah

Kirjutage arvutus!

VSGO V-S03E täiskaadri Sensori Puhastamise Tampooni 24mm X 24tk CCD/CMOS Digtial Kaamera Puhastamine Üksikute Pakitud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted