Kaitseprillid Anti-Splash Jalgrattasõit Kaitseprillid kaitseprille, Hingav Tolmukindel Prillid Anti-fog Töötab Unisex Prillid

€9.12

Saadavus: On laos

m180164

Bullet Punkte: 1、Premium Material: kaitseprillid funktsioon silikoon ja PP materjal, mis suurendab jõudlust, anti-fog and anti-scratch, ja selle läbipaistvus on suurem kui 95%.

2、Ergonoomiline Disain: peapael et kaitseprillid on valmistatud silikoonist ja mugavus turvavöö reguleerimine lukk prille võib kasutada täiskasvanutel ja lastel.

3、Praktiline Kasutamine: kaitseprillid võib kasutada iga päev koos maski tõhusalt blokeerida sülg, sõidab tolmu, osakeste õhku.

4、Praktiline Disain: kaitseprillid on võimalik tõhusalt vältida vedeliku splash, pihustada värvi, graffiti, spray, mida saab kasutada nagu jalgrattasõit prillid.

5、müügijärgne Teenindus: Meie klienditeenindus on online kogu päeva vältel pärast toote saamist, kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust niipea kui võimalik, me teeme oma parima, et sind aidata.

Spetsifikatsioonid(umbes):

Nimi: Kaitseprille,

Suurus: 17.0 cm * 4.0 cm * 4.0 cm/6.69*1.57*1.57 aastal

Kaal: 70g

Rakendus: tõhusalt vältida vedeliku splash, pritsida paint graffiti, spray, mida saab kasutada nagu rattasõit prillid.

Pakkeleht:

1 * Kaitseprillid

Märkus:

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve on 1-3mm, mis on täiesti normaalne.

Märksõnad:Dokitmilu Ciclismo, Vz Prillid, Cubrebotas Ciclismo, Klaas Hingav, Kaitseprillid Töö Laboris, Ohutuse Jõllitama Tööd, Silmade Kaitseks, Klaas Kaitsta, Jalgratta Prillid Rattasõit, Päikese Prillid Rattasõit.

Omadused safty klaasidega kaitseprille,
Tüüp kaitseprillid
Nimi Kaitseprille,
Funktsioon kaitsvad prillid
Dropshipping Tugi

Kirjutage arvutus!

Kaitseprillid Anti-Splash Jalgrattasõit Kaitseprillid kaitseprille, Hingav Tolmukindel Prillid Anti-fog Töötab Unisex Prillid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted