JFUNCY Lahe Ükssarvik Print T-särgid Naistele Puuvillane T-särk Kawaii Harajuku Naiste Särgid Top Naiste Riided Camiseta Mujer

€5.78

Saadavus: On laos

m181174

Sõbralik Meeldetuletus:

(1) Meie suurus joonis on plaaditud riided suurus, soovitan ostjat valida suurus, mis 2-4cm suurem kui oma tegelikku ümbermõõtu.

(2) Kui osta tops, kõige tähtsam suurus on rind, millele järgneb õla -, vöö-ja puusa.

(3) Palun rangelt vt suurustabelit, et valida suurus.Ärge valige otse vastavalt oma harjumusi.

(4) suurus võib olla 1-3cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

(5) Kuna valgustid ja ekraanid ekraan, t-särk, tegelik värv võib pisut erineda pilte.

? Laevandus Koostamise ajal Me garanteerime, et laev kauba välja piires 3-5 tööpäeva jooksul pärast makse kinnitamist, välja arvatud juhul, puhkus. ?Jälgimise pakett saate jälgida oma paketi need veebileht: global.cainiao.com www.17track.net ?Et kaitsmise aeg on otsa Palun võtke meiega ühendust, et laiendada oma tellimuse kaitse kord. ?Pakett ei saa tarnida, Kui sa ei saa toote pärast 60 päeva või tolli hold / shipping tühistatud / pakk tagasi / ja muud põhjused.

Palun võtke meiega ühendust, Me teeme kõik oma jõupingutused, et probleem lahendada. ?Probleem on olemas toote kätte saanud siis Palun võtke meiega ühendust juures esimest korda, siis Me kõik oma jõupingutused, et probleem lahendada.

Kogu müük / Dropshipping hulgi, siis pakume soodustust või tasuta kiire shipping, mis võtab ainult 3-15 päeva, et jõuda.

Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite.

Märksõnad:Naiste Meeste Riided, Harajuku Stiil, Rahuldamata Naine ükssarvik, Võlts Küüned Lapsed Tasuta, Kawaii, Zsiibo ükssarvik Tshirt, Top Naised, Jakk Naiste Harajuku Riided Naistele, Harajuku Särk, Harajuku Kawaii.

Kanga Tüüp Broadcloth
Stiil Casual
Mudeli Number WTST-SC-88
Krae O-Kaelus
Teenetemärgi PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi JFUNCY
Varruka Pikkus(cm) Lühike
Vanus Vanuses 18-35 Aastat Vana
Varruka Stiil Regulaarne
Riietus Pikkus Regulaarne
Materjal Puuvill
Muster Tüüp Prindi
Hooaeg Suvi
Sobivus Sobib väiksem kui tavaliselt. Palun kontrollige see üle poe suuruse info

Kirjutage arvutus!

JFUNCY Lahe Ükssarvik Print T-särgid Naistele Puuvillane T-särk Kawaii Harajuku Naiste Särgid Top Naiste Riided Camiseta Mujer

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted