Värvi Pliiatsi Auto Nullist Remont Agent Auto Suihkemaali Pen Auto Hooldus Nullist Selge Eemaldaja Värvi Hoolikalt Veekindel Nõelumine Täitke Paint Tool

€4.05

Saadavus: On laos

m18118

Auto Auto Nullist Remont Agent Pen Hooldus Paint Tools Kaasaskantav Scratch Remover Paigatud F-Parima Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Kohaldata selle toote kahjustatud osa kere värvi, et katta remondi ja väikesed kriimud, nii, et värvi pinnale, saab taastada ja rooste-tõend, et saavutada läikega viimistluse.

Seda toodet on lihtne kasutada, võrrelda mudeleid ja värvi kaardid, valida sama mudel värvi pliiats.

Kompaktne suurus,kerge,lihtne kaasas kanda.

Kirjeldus:

Materjal: akrüül-vaik ja mix

Võimsus: 12ml

Kõlblikkusaeg: kaks aastat

Juhised

1.Raputage toodet, hästi segada värvi täiesti;

2.Pöörake otsa vastupäeva ja kohaldada seda ühtlaselt remonditud ala, millel on sisseehitatud pintsel.

3.Pigista tip pen pärast kasutamist, et vältida kuivamist ja aurumine.

Meetmete kasutamiseks:

Nullist remont umbes 90% toime, järgige juhiseid, nõuetekohaselt toimida.

1.Raputage toodet täielikult 10 sekundit enne kasutada, Kui kruvi on, pliiatsi ots on läbi, muidu võib ülevoolu.

2.Kehtivad kontrastse kere värvi lisatud funktsioon, enne kui otsustatakse, kas kohaldada kriimustusi.

3.Puhas kriimustusi puhtalt ja rooste ja ebatasasusi peaks olema silutud.

4.Kaas mitte-kriimustatud osad kleeplindiga, et vältida lihvimine.Kui liivapaber on ligunenud vees ja silutud, siis silutud alla koos väikese koguse jõudu. (Kui ei ole eeskirjade eiramise või rooste, see samm võib ignoreerida)

5.Ei kohaldata edasi-tagasi, kui kohaldatakse.Selleks võivad olla vasakult paremale, ülalt alla.Seda saab rakendada ainult üks kord.See ei saa olema kaetud.See võib olla suhtes uuesti poole tunni pärast.Üldiselt, 3 ~ 5 kihti võib olla täiesti kaetud ja sügavaid kriimustusi.Kohaldatakse paar korda

6.Põhimõtteliselt kriimustusi ei ole nähtav pärast remonti.

Pakett Sisaldab:

1x Nullist Remont Agent Pliiats

1,Umbes Laevandus: Pärast tellite selle toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Hulgi-ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Nii et teie raha ei lähe minu konto.

Märksõnad:Eliminaatori Auto Nullist, Maakler Auto Nullist, Värvi Auto Nullist, Kangas Auto Nullist, Tohuu Auto Nullist, Zatooto Auto Nullist, Auto Nullist Lõuna, Auto Nullist Kia, Auto Küljel Nullist, Meie Auto Nullist.

Päritolu CN(Päritolu)
Kõlblikkusaeg 2 Aastat
Võimsus 12ml
Tüüp pliiats

Kirjutage arvutus!

Värvi Pliiatsi Auto Nullist Remont Agent Auto Suihkemaali Pen Auto Hooldus Nullist Selge Eemaldaja Värvi Hoolikalt Veekindel Nõelumine Täitke Paint Tool

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted