H69 Uusim 2018 Talvel Soe Lemmiklooma Koera jalad 4 Kombekas Riided Tiheneb Väikesed koerad Hupparit Tunked Kostüüm Rõiva puhul kutsikate konkurentsis

€7.26

Saadavus: On laos

m18765

H69 Uusim 2018 Talvel Soe Lemmiklooma Koera jalad 4 Kombekas Riided Tiheneb Väikesed koerad Hupparit Tunked Kostüüm Rõiva puhul kutsikate konkurentsis

Spetsifikatsioon

Täiesti uus ja kvaliteetne Pehme puuvillane materjal,hoiab teie kutsika rohkem Sooja Rinnapiimasarnane disain riie,teeb oma lemmiklooma rohkem armas,moodne ja erinevad NÕUANDED: 1.Seal on sallivuse tõttu manual manual measureme 2.Kuna kaamera, vilkuv valgus, fotograafia tehnoloogia jne, osaline kaupade näidanud, värv on erinev tegelikust punkt. 3.Palun lahkesti teada, suurus enne tellimuse esitamist. 1,Kaks jalga riided vaadatakse rindkere pikkus. 2,Neli jalga riided suhtes selja pikkus. 3 -, Mõõte-suurus palun lõõgastuda 2cm. 4,Selja pikkus ei kuulu saba. 5, Kuna mõõtmine iga inimene on erinev ,siis võib-olla 1-2cm vigu,palun mõista . 6,Kui teil on küsimusi ,palun võtke meiega ühendust .kuna aja erinevus ,võib-olla me ei vasta teile korraga.me vastame teile võimalikult kiiresti, kui me internetis.parimate soovidega.Suurus Loetelu: Muutmine: 1 toll = 2.54 cm Pildil: firmast:

Tooted: Kõik meie tooted on kasutatud loodussõbralikke ja ohutuid materjale, ja meil on range kvaliteedi kontrolli kord.Nii saate ülejäänud kinnitan meie toodete kvaliteeti.

· Allahindlus: Suur, et suur allahindlus, nii et kui ostate suure koguse saame pakkuda teile väga konkurentsivõimelise hinnaga.Kui soovite rohkem teada allahindlus, palun võtke meiega ühendust.

· Custom Teha/OEM: "Meil on tehases, nii OEM/Custom teha on teretulnud.Kui teil on pakkuda disaini, me ei saa toota üksused, mida soovite

·Tootmine mitut liiki lemmikloomade tooted, nagu lemmikloomade riided, lemmikloomade vedajad, lemmikloomade tarvikud, kaelarihmu ja nii edasi.

·Tere tulemast meie tehases ja meil on vaja oma kallist ettepanekuid.

Pöörake tähelepanu:

Maksmine:

Me võtame Deponeerimine,Western Union,Panga Ülekanne.

Tarneaeg: Kui tellida siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.

Tarneaeg sõltub sihtkoha ja muud tegurid.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kohta kõik rahvusvahelise shipmentsdue erinevusi tolli kliiringu korda eri riikides,

mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Tagasiside poliitika:

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.

Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Mu Kallid Sõbrad: võib-olla sa huvitatud muud toodet ja me ei hindavatele, et teie toetada, küsimusi, palun ärge kartke võtke ühendust meie online teenust igal ajal.

Märksõnad:Koer Talve Kombekas, Koera Kombekas, Jalg Räni, Jalg Protees, Kaihai, Pajama Pet, Ekg Ppg Smart, Koer üldine, Kunstlik Suu, Ekg Ppg Spo2.

Pakett OPP
Suurus S, M, L, XL
Riiete stiil Soe talv 4 jalad riided
Kandke aeg Talv, kevad, sügis
Funktsioon Armas, soe, Mugav, Öko-sõbralik
Materjal Polüester
Sobib Väike/ Keskmine koer
Brändi Nimi Dogbaby
muster Trükkimine
värv sinine
Tüüp Koerad

Kirjutage arvutus!

H69 Uusim 2018 Talvel Soe Lemmiklooma Koera jalad 4 Kombekas Riided Tiheneb Väikesed koerad Hupparit Tunked Kostüüm Rõiva puhul kutsikate konkurentsis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted