DIY ükssarvik Scrapbooking paberi pakk 20sheets käsitöö käsitöö-paber käsitöö Taust pad/P050

€3.97

Saadavus: On laos

m19018

Kui te ei leia tooteid katki või kadunud, kui nad saavad paki, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Me alati teile rahul tulemuse!

Paberi Suurus:6inch*6inch (15.2*15.2 cm)

Pakend: 2sheets/muster, 10patterns/set. 20sheets/set kokku

Happe Tasuta 160GSM Paber makse: 1).Enne tellimuse esitamist palun kinnita andmed koos meiega, kui nad on mingeid päringuid. 2).Palun maksa tellimuse eest 2 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist. 3).Palun veenduge, et aadress / telefoni number (mugav) / postiindeks, et need on õiged vasakul.Siis me laeva kaupu, et neid pärast aadress oma Moobo.ee.Kui teil on vaja vahetada aadress, palun e-posti, meile enne me laeva pakett. 4).Me ei vastuta mis tahes kohaliku aktsiisi või maksu, nende maa.Tasuta kohaletoimetamine hind ei sisalda impordimaksud.kohaletoimetamine: 1).Teie tellimus töödeldakse hiljemalt 7 päeva jooksul pärast teie makse. 2) .Hiina Post Air mail ja tavaliselt võtab aega umbes 15-40days, et saada oma aadress (see võtab rohkem aega); EMS vajab 5-10 tööpäeva; Fedex vajab 4-8 tööpäeva jooksul, DHL ja UPS võtab 3-7 tööpäeva. 3).Me oleme?Uuesti ei ole mõeldud mis tahes viivitus tellimuste, kui meil on veetud neid.Kuna kiirus saadetis on väljaspool meie kontrolli. 4).Mis tahes impordi-lõivud või tasud, mis on ostjad?S vastutusel. 5).Ärge kartke võtke meiega mis tahes shipping probleem, anname teile rahuldav vastus.Ärge esitage arutelu vabatahtlik.Aitäh veelkord!!Tagasiside: 1) .positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke 5 tähte konsulteerides meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Me neile pakkuda parima hinna ja parema teenuse, kui nad teha, et järgmine kord. 2).Palun kirjuta meile enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või algatada vaidluse Moobo.ee.Me aitame teil lahendada probleemi.Anna meile võimalus lahendada mingit probleemi.Me saame aru, kurbus, oleks nad saanud, kui et läheb valesti, aga me püüame oma parima, et anda neile rahul tulemusi. 3).Me hoolime iga kliendi, ja me oleme alati valmis aitama neid.Loodame, et pikaajalise ärisuhte koos nendega!

Märksõnad:Paber Scrapbooking Kaart, Kääride Scrapbooking, Prügikasti Raputas Scrapbooking, Käsitöö Paber-padi, Paber Scrapbooking Sildid, Taust Paber Külalisteraamatusse, Pad Raamat, Raamatu Külalisteraamatusse, Paber Scrapbooking Pakki Kiles, Karbid Scrapbooking.

Materjal Raamat
Mudeli Number P050

Kirjutage arvutus!

DIY ükssarvik Scrapbooking paberi pakk 20sheets käsitöö käsitöö-paber käsitöö Taust pad/P050

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted