120cm Universaalne Racing Kärgstruktuuri, mille Võrgusilma Grill Kaitseraua Vent Car Styling sisselaskeõhu Silmadega Iluvõre Eest Benz Audi

€21.50

Saadavus: On laos

m19177

Universaalne Must Kärgstruktuuri Kuusnurk, mille Võrgusilma ABS Iluvõre Udu Kohandatud 47"x16" Jaoks Benz Audi

Kirjeldus :

Seisukord : 100% uhiuue

Mudeli number : A11198

Toote nimetus : silma grill

Materjal : ABS plastik

Värv : must

Suurus : 120x40cm / 47.24x15.74"

Honeycomb mõõde : 27x10mm / 1.06 x milleks on 0,39"

Honeycomb sügavus : 0.5 cm/0.19"

Omadused :

1.Universaalne Must ABS Honeycomb Silma.

2.tema universaalne võre on ideaalne materjali, et katta kõik lõõrid ja tarbimine. e.g.kapott, bumper, pool seelik, diffusor, sisselaskeõhu, tuul, jne.).

3.Paigaldamine on üsna lihtne ja saab teha igaüks.

Märkus :

1.Pakume selged pildid, mõõdud, kui võimalik.Palun kontrolli nii palju kui võimalik ja veendu, et toode on üks, mida vajate.

2.Kõik mõõdud on mõõdetud käsitsi, Palun lubage 0.5-1 cm erinevuse tõttu käsitsi mõõtmine.(1inch=2.54 cm).

3.Puudub juhis kaasas.Professionaalne paigaldamine on väga soovitatav .Kui soovite teada, kuidas kasutada või installida,siis palun võtke meiega ühendust e-Posti teel!

Komplekti kuulub :

1 x võre grill

Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

/ Umbes service / - õigeaegne Kohaletoimetamine Täies ulatuses tagasi, kui toode ei ole saadud garanteeritud tarneaeg Enam Kaitse 15 päeva rohkem kaitse pärast tellimuse lõpetamist Tagastab Ekstra Tagasta toode,vaid ainult neid, heas seisukorras Tagatud Kvaliteet Garanteeritud Kvaliteediga või Täies ulatuses tagasi

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja tagada teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Barbecu Grill, Audi A3, Süsi Grill, Juuste Stiil Vaha, Usb-vw, Grid Kärgstruktuuri, A6 C7 Grill, Audi S4 B6, Audi A5 Grill Rest, Kaitseraud Ees.

Toote Tüüp Racing Grillid
Mudeli Nimetus Universal
Toote Laius 40cm
Brändi Nimi Autoleader
Toote nimetus Racing Kärgstruktuuri Silmadega Grill
Toote Kõrgus 1cm
Materjali Tüüp ABS
Kirje Pikkus 120cm
Toote Kaal 1.35kg
Erilised Omadused Auto Silma Kaitseraua Iluvõre Vent

Kirjutage arvutus!

120cm Universaalne Racing Kärgstruktuuri, mille Võrgusilma Grill Kaitseraua Vent Car Styling sisselaskeõhu Silmadega Iluvõre Eest Benz Audi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted