Unisex Jahutus Vest Väljas Spordi Ülikond jahtuma Asjade Hingav PVA Sünteetilisest Kangast Jahutus Vest Väljas Vabastades

€4.30

Saadavus: On laos

m191807

Kirjeldus:

Jahutamine külma mõttes ice vest, kasutades uue põlvkonna teise põlvkonna külma-sensing jahutus riidest, avatud vest disain, ei korja keha, 200 naela lihtne kanda maha.

Keskkonnasõbralik pva materjali -, keskkonna sõbralik, mitte-mürgine, puudub lõhn, ei ole kahju inimese keha, eriti sobilik kuumadel suvepäevadel.

Märg vest toatemperatuuril, väänake see raske, panna hobune ja tunda külma, jahutada kiiresti külma ja ei loodete, jahedas ja mitte märg.

Roheline, null, keemilise koostise, füüsikaliste jahutus, vaja ainult täielikult pesta kraaniveega uuesti.

See on pehme ja mugav pärast pesemist, ei sisalda mürgiseid aineid, pehme ja hele nahk, ja on tugev vee imendumist ja vee-kesklukustus omadused.Pärast leotamine vees, see lukustab niiskuse selles vest.

Parameetrid:

Nimi: Jahutus vest

Materjal: kõrge kvaliteet PVA sünteetiline riie

Suurus: umbes 40*60cm/15.75*23.62 aastal

Nimekiri:

1*vest

Märksõnad:üks Piec Naiste Ujumisriided, Speedo Ujumistrikoo, Ice Vest, Suur Tasku Vest, Ujumistrikoo Teen, Vest, Professionaalne Ujumistrikoo, üks Piec Ujumistrikoo, 14-aastane Tüdruk Ujumistrikoo, Jope Meeste Varrukateta.

Mudeli Number -
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Funktsioon Vett hülgav
Sugu MEHED
Materjali Tehnoloogia PUUDUB
Materjal Microfiber
Brändi Nimi keptfeet

Kirjutage arvutus!

Unisex Jahutus Vest Väljas Spordi Ülikond jahtuma Asjade Hingav PVA Sünteetilisest Kangast Jahutus Vest Väljas Vabastades

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted