200pcs/palju Vintage Tiibeti Hõbe Pinnatud Sulamist Loomade 9mm merikilpkonn Distants Helmed Käevõru&Kaelakee Diy Ehted Eeldusi

€7.78

Saadavus: On laos

m19482

TERE TULEMAST MINU POODI!!!

Materjal:Tsingi Sulam

Värv:Tietan Hõbe

Suurus:8*9mm

Ava suurus:1.3 mm

Kogus:200pcs/palju

LAEVANDUS

Esemed saadetakse hiljemalt 7 tööpäeva pärast makse saamist.(Palun aru, mõnikord võib see pole valmis, ladu,mis võtab mõned päevad rohkem).

Shipping Hiina Post Air Mail, jõuda kõige riikide jooksul 20-55 tööpäeva jooksul.Sõltub sihtkohast ja objektiivsed tegurid, mõnikord see võib võtta rohkem aega.

Tolli maks & kohustus

Impordi tollimaksude, maksude ja muude kohandatud laadijaid, mis ei kuulu toote hind või laevandus tasud.Need tasud on ostja vastutusel.

Pls Märkus:

Sest fotograafia tehnika ja valgustus probleem, pildid esinemise natuke chromatism võrrelda

Tegelikku tooteid.Palun teate seda!!Tänud

Tagastab

Me tahame, peate olema täiesti rahul oma ostuga.Kui te mingil põhjusel soovib tagastada või vahetada punkt, meil on hea meel seda teha.kuid klient on vastutav maksma laevandus tasud,Toetused ja vahetused on vastu objekte, mis on samas seisukorras saanud.Pärast seda, kui me vastu võtta tagastatud kaupa,me võtame maha laevandus tasu ja anda toetust, et kliendi kontolt kiiresti.

Tagasiside

Kliendi rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul objekte, mida tellida, palun jätta positiivse tagasiside, kus 5 tärni.Kui te ei ole rahul objekte, mida tellida, palun võtke meiega ühendust enne avamist vaidluse või lahkumisel negatiivne tagasiside.Me saame teha koostööd, et lahendada see.

Meil on hea meel vastata ühelegi küsimusele, te võib-olla, palun võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Kott Kõnnitee, Puhas Xaomi, Klambreid Sh56, Kukk 230 F4, Antifa Vöö, Peibutamist 130 Mm, Võlusid Muhu, Camry Svx10, Chrome ' I Lapsevanker.

Toote Kaal 160g
Brändi Nimi lae1sa
Mudeli Number EL1106
Välisläbimõõt 9mm
Materjal Metallist
Päritolu CN(Päritolu)
Punkt Kuju Kilpkonn
Metallide Tüüp SULAM
Metalli Tüüp tsingi Sulam

Kirjutage arvutus!

200pcs/palju Vintage Tiibeti Hõbe Pinnatud Sulamist Loomade 9mm merikilpkonn Distants Helmed Käevõru&Kaelakee Diy Ehted Eeldusi

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted