2018 Piiratud Reaalne Breadboard Nodemcu Kit T12-Tolline Oled-Displei Digitaalse Jootekolb Jaama Temperature Controller, Juhatuse Hakko

€14.90

Saadavus: On laos

m20177

start

lõpp

Kirjeldus: Omadused:

Vastutava töötleja juhatuse Sõnad inglise Ekraan ,5 sekundit kiire tina, väga hea töö, kvaliteet ja stabiilsus, tugev võim, vabalt reguleerida une aeg kuni 30 minutit, must harjatud alumiiniumist korpus, must akrüül paneelid, ilus välimus, suured liigesed pole enam probleem

Töö AC voltage: 100-240V

Temperatuuri seadistamise vahemik: 150-480 kraadi, tegeliku temperatuuri saab 500 kraadi

Une Ajal 1-30 minutit vabalt reguleerida

SUURUSED:Pikkus:60mm Lai:27mm

Spetsiaalne märkus: OLED jootmise jaama kohta uue soojendus paigaldatud on antud teema piiksub, see ei ole oluline, kaks või kolm minutit nagu uus küttekeha on kohanemise protsessi, mille vanuses või on kasutatud mitte uus küttekeha temperatuur on 5 kraadi peksmine on normaalne.Pärast peksmist vananemine on sees 1 aste

Põhilisi töövõtteid

1: Normal režiim, rotary encoder reguleerida temperatuuri, aeglane pööra, iga 1 kraadi grid, kiire edasi-5 kraadi võrra rajoon.

2: tavalistes mode,lühi-vajutage kodeerija sisestada puhkeperioodil, mis tahes kodeerija operatsiooni loobuda ,kui vibratsiooni režiim on lubatud, siis vibratsiooni käepide väljumiseks Talveunes.

3: tavaline režiim, topelt-kliki kodeerija sisestada täiustatud režiim, mis tahes meetmeid, kodeerija, väljapääsud.

4: puhkerežiimis vajutage Keskmist nuppu maha, toide uuesti sisse-või vajutage toitenuppu.

5: normaalses režiimis, vajutage kodeerija siseneda menüü seadete režiim.

6: pikka aega ilma unerežiimi, kui ei ole enam arvesse shutdown mode, kaks korda on võimalik seadistada, et siseneda menüüsse.

Üksikasjalik menüü seaded tähendused:

1, pinge, süsteemi mV.Vastava kontrolli juhatuse TL431 pinge on järjepidev, see on soovitatav hoida tehase parameetrid.

2, offset pinge.Vastava kontrolli juhatuse op amp offset pinge, tarkvara parandus väärtus, control board, kasutades op amp offset on väike, siis on soovitatav hoida tehase parameetrid.

3, kasum korrigeerimine.Vastava kontrolli juhatuse võimendi suurendus, see on soovitatav hoida tehase parameetrid.

4, temperatuuri kalibreerimine.Süsteemi 350 kraadi, ülemaailmse temperatuuri kalibreerimine.Muid punkte, mis põhineb lineaarse temperatuuri korrektsioon pärast sisenemist temperatuuri kalibreerimine, mis vastavad professionaalse temperatuuri mõõtmise seadmed, aeglane seadeparameetreid, kuni temperatuur on 350 kraadi tegelikku mõõtmist kalibreerimine on lõppenud, vajutage Välju.

5 äratuse seadmine. 0 ei võimalda wakeup, 1, käepidemel ja kodeerija toimingud võib ärgata süsteemi magada. 2, mis võimaldab ainult wake up süsteem talveune kodeerija.

6, une ajal.Mingeid meetmeid, süsteem automaatselt une ajal minutit.

7 seiskamise ajal.Magada ei automaatse seiskamise, oodake, kuni aeg minutites.

8, temperatuur tugevdada.Pärast sisenemist seatud temperatuuri suurendada, suurendada seatud temperatuuri väärtus praegusel temperatuur Celsiuse kraadides.

9, tugevdamise aeg.Pärast sisenemist temperatuur, mis vastab tugevdada, kui kaua automaatne taganemise temperatuur täiustatud režiimis.Sekundites.

10 alert setup. 1, mis võimaldab helisignaali, 0, lülitage buzzer.

11, et taastada vaikimisi. 1, et taastada vaikimisi parameetrid, 0 nr tagastamise parameetrid

Märkus:kui sa tahad, et see T12 OLED vastutav töötleja ,palun ava see link:T12 OLED vastutav töötleja

Pakendi Sisu

100% Täiesti Uus

1xOLED Digitaalne kontroller

1x Õhu juhataja

1xBALL LÜLITI

1xthermistor

1xknob

Märksõnad:Jootmise Juhatuse ühtse, Ksger T12, T12, Breadboard Solderless, Breadboard, Hakko Käepide, Puhtam Jootma, ESP8266, Hakko 936 Jootmise Jaama Käepide, Mini Nodemcu Juhatus.

Taotlus Muud
Hajumise Power w
Kasutamine Sülearvuti
Tüüp Pinge Regulaator
Brändi Nimi NoEnName_Null
Mudeli Number Uus
Pinge v
tingimus Uus

Kirjutage arvutus!

2018 Piiratud Reaalne Breadboard Nodemcu Kit T12-Tolline Oled-Displei Digitaalse Jootekolb Jaama Temperature Controller, Juhatuse Hakko

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted