Neitsi Maarja Kunsti õlimaal Mehhiko Guadalupe Lõuend maalisid Plakateid ja Trükib Kodus elutoa Kaunistamiseks

€2.90

Saadavus: On laos

m2071

Külalised võivad olen teie tähelepanu

Suurus: Nagu on näidatud veebilehel (kui soovite kohandatud suurus, võtke julgelt kirja us)

Materjal: 260Gsm lõuend keskkonnasõbralikest tindid.

Tenique: Trükkimine spray

Raam: Ei ole raam ( Lõuend ainult )

Tahtsin kohandatud maali : Kindel, pakume custom print teenused ja kohandatud suurus on õige.

Maali ei ole käsitöö, see on trükitud masinatega.Meie teema hõlmab järgmist: Kids Kunsti, Astronoomia & Kosmos, Jook, Raamat, Illustratsioon, Koomiks, Tantsu -, Haridus -, Fantaasia -, Moe-Toidu, Hobid, Puhkus, Kodu ja Kodu, Huumor, Kaardid, Motivatsiooni, Filmid, Muuseumid, Muusika, näitekunst, Kohad , trükised, religiooni ja religioossete, aastaajad, sport, ikka elu -, televisiooni -, transpordi -, tüpograafia ja sümboleid, maailma kultuuri.Peamised kategooriad Dekoratiivne Kunst, Abstraktne Kunst, Fotograafia, Vintage Kunsti, Kunsti, Kaasaegse Kunsti, Must ja Valge Fotograafia -, Botaanika -, Scenic, Loomad.Toad: Baar, Kelder, Fuajees, Mängude Tuba, Garaaž, Jõusaal, Esik Kodu -, Büroo -, Kodu -, Teatri -, Laste Tuba, Pesuruumi Syesterm Pakend: Shipping

Viide suurus

Näita toote

Materjal 1. Suurepärase tekstuuri lõuend 2. Maitsetu Keskkonnakaitse 3. Ilus ja sile riie pind 4. Veekindel

Pakkimine detailid 1. Me kasutame professionaalseid ja tugev PVC toru pakkimine ohutuse tagamiseks oma paketi transport. 2. Veekindel teip, mis on pakitud ümber toru.

Umbes tarneaeg: - Palun, veenduge, et aadress on õige või täieliku enne tellimist. - Pakett saadetakse koos EPacket ja Hiina post air mail tasuta, palun võtke meiega ühendust.Kui soovite ekspert tarne. - Eeldatav tähtpäev on mõjutatud tolli, ilm jne., mõnikord võib see võtta veidi kauem aega, et saada , palun võtke meiega ühendust kui te ei ole saanud paketti pikendada aega kaitse tellimuse .

Kvaliteetne Teenus

Teeme oma parima, et ostja on rahul, kui on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.Kui on mingeid kvaliteedi probleeme, unreceived esemeid, jne. võib tagastada või välja vahetada.Palun ära tee ühtegi negatiivsed kommentaarid kohta meie toodete enne, kui võtate meiega ühendust.Aitäh!

Märksõnad:Seene Tapeet, Muaythai, Lõuend Print Banksy Graffiti, Katoliku Maarja, Tahvel Seista, Mary Ripats Neitsi, Plakat Seina, Mary Neitsi, Lõuend Trükib Reggae, Klubi Leon.

Stiil Traditsiooniline
Teemasid PORTREE
Materjal Lõuend
Kuju Vertikaalne Ristkülik
Toetusbaasi Lõuend
Keskmine Õli
Mudeli Number YH-318
On Nutikas Seade No
Originaal No
Vorm Üksik
Tüüp Lõuend Printings
Kaadri režiimis Raamimata
Päritolu CN(Päritolu)
Raam No
Technics Värvimine

Kirjutage arvutus!

Neitsi Maarja Kunsti õlimaal Mehhiko Guadalupe Lõuend maalisid Plakateid ja Trükib Kodus elutoa Kaunistamiseks

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted