Eest Gopro Hero 7 6 5 Tarvikud Veekindel Kaitse Korpus Juhul Sukeldumine 45M Kaitsva jaoks Gopro Hero 6 5 Kaamera Vlog Kaamera

€2.80

Saadavus: On laos

m20718

Kirjeldus:

1.1:1 reaalne masin avatud hallituse, täpne vastab iga auk seisukoht on Mõeldud spetsiaalselt Gopro hero 7silver hero7white, ükski asi, mida asjaolusid, pildistamise ei ilmu, vinjeti, shooting selgemalt!

2. Hajuti on valmistatud karastatud klaasist (9h tunni karastamine), ja võtab AF, AR double-layer optiline kate teha objektiiv läbipaistvam ja lihtsam puhastada.See ka kaob oht, et objektiivi on kriimustatud, kas see on pildistamise või iga päev kaitse.Väga loomulik valgus ja värv saab taastada.

3. Kest keha on valmistatud akrüülist (pleksiklaas) - kõrge valguse läbilaskvusega, vastupidavus rõhule ja nr deformatsioon. 4. Veekindel 45 m sügav veekindel kest on metallist ja nupud on valmistatud 316 roostevabast terasest, rohkem korrosioonikindel (enamasti kasutatakse turul on 304 roostevabast terasest Või rauast, kergelt roostes poolt merevee, roostetamine)

5. Masin kruvi konfiguratsiooni, hüvasti viimase töömahukas, tülikas, lihtsam kokku ja lahti, lihtne kasutada.

Toote suurus: 78*35*85mm

Toote materjal: kõrge läbipaistev akrüül

Toode net kaal: 87g

Regulaarne värv: must

Veekindel reiting: IP68

Eest GoPro Hero7silver Hero7white spordi kaamera

Tehnilised andmed:

Märkus: Käesolev toode on hea PC materjalist, anti-pleegib, vaid selleks, et tagada veekindel tulemuslikkuse, palun kasutage seda.Palun kontrollige, kas veekindel ring on lõppenud, puhas ja võõra asja enne kasutamist.

Märksõnad:Gopro Hero 5 Kangelane Juhul, 4k Go Pro, Gopro Hero, Gopro 8 Kangelane, Juhul Gopro 9, Gopro Hero Tarvik, Majolica, Vabariikliku Partei, Hind Gopro Hero 5, Kaamera Vlog.

Tüüp Veekindel Korpus
Kooskõlas GoPro Hero 7 Must-Valge Silver HD (2018) / 6/5
Mudeli Number vp630
Brändi Nimi centechia
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Muud
Ühilduva Action Kaamera Brändi gopro

Kirjutage arvutus!

Eest Gopro Hero 7 6 5 Tarvikud Veekindel Kaitse Korpus Juhul Sukeldumine 45M Kaitsva jaoks Gopro Hero 6 5 Kaamera Vlog Kaamera

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted