Päikest Mood ehteid Krae Kaelakee Metallist Mitmekihilised Kett Tutt Choker Rinnatüki Vale Kuld, hõbe kaelakee lady Naiste

€4.68

Saadavus: On laos

m2083

Meil on palju muud stiilid Kaelakeed oma valiku, pls kontrollida rohkem meie kauplus

Pakume 1tk tasuta shipping kõiki neid, ja me saame pakkuda ka hulgiteenuse suur allahindlus!Pls võtke meiega ühendust line või skype ' i nikkying1 parim hind suur kogus!!!

Pls kasutada ostukorvi teha, et rohkem kui ühe kirje.

Protsess : lisada kauba ostukorv jätka-shopping-vaata ostukorvi-kontrollida, et kõik esemed, klõpsake nuppu OSTA-KOHE-valida tarneviisi-kinnitage makse!

Toote Foto Näidata, Nagu Allpool:

Teade Shipping:

1.Kõik meie pakendid on saadetud POST air mail jooksul 3 tööpäeva jooksul pärast tasumist.

2.Saadetise tavaliselt võtab jooksul 30-35 business päeva, et jõuda.Täpne tarne päeva on erinev eri riikides.Mõnikord võtavad veidi kauem aega, sest Kohalikud lähetamise või muudel põhjustel .See võib-olla läheb rohkem kui 35 päeva , kui sa ei saada 35 päeva jooksul, kuna me laeva välja , palun e-posti, meile.

Samuti saate valida, EMS, FEDEX, DHL, UPS ja TNT.Pls võtke meiega ühendust line kontrollimiseks täpse kohaletoimetamise tasu oma riiki vastavalt tegelikule paki kaalust.Aitäh!

Klienditeenindus

Sest teie satisfacition on meie eesmärk.Palun ära jäta ühtegi negatiivset või netural tagasisidet või avada mis tahes vaidlus ilma kommunikatsioon.

Usume, et meie suhtlemine muutub slove probleemi.ning see ei lase sul alla.Sa tead mis tahes negatiivne või netural või vaidlus, mis teeks bothsides,ja ei lase probleem tõesti sloved.

Palun võtke meiega ühendust aadressil Tõttu erinevat ajavööndit ja Hiina vahel ning teie asukoht, mõnikord vastuse oma sõnumi lükkub edasi koos 6-10 tundi.Me vastata sõnumitele esmaspäev-reede jooksul regulaarset tööaega, ja enamik sõnumeid on vastas jooksul 1-2 tööpäeva jooksul.Palun ole kannatlik!Aitäh!

Märksõnad:Feng Shui Nepal, Kett Lai, Tiibeti Ehted, Trakside Choker, Suur Etnilise Kaelakee, Ripats Tiibeti, Etnilise Necklac, Paksu Kaelakee Kinnitus, Ehted Fashion, Etnilise Kaelakee Naised, Choker Lai.

Stiil Trendikas
Keti Tüüp Link Kett
Pikkus 50cm
Brändi Nimi Charmcci
Kuju\muster GEOMEETRILINE
Trahvi või Mood Mood
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Materjal tsingi Sulam
Metallide Tüüp tsingi Sulam
Funktsioon Muud
Toote Tüüp Kaelakeed
Kaelakee Tüüp Chokers Kaelakeed
Sugu NAISED

Kirjutage arvutus!

Päikest Mood ehteid Krae Kaelakee Metallist Mitmekihilised Kett Tutt Choker Rinnatüki Vale Kuld, hõbe kaelakee lady Naiste

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted