Dropshippiing 30Pcs/Karp Slim Patch Naba Kleebis Salendavad Tooted Rasva Põletamine kaalulangus Kleebi Kõht Talje Kaalu Kaotada

€2.51

Saadavus: On laos

m21317

1/10TK Hiina Meditsiini kaalulangus Naba Magnet Kleebis Detox Slim Liim Leht Rasva Põletamine Salenemisele Toitumine Plaaster Padjad, Kiire Tarne

Omadused:

Otse kinnitada naba, kui kõht on rasv, naba vajuma, saate otse maha koorida narkootikumide ja magnet koos naba, see on rohkem soodustab imendumist.

Allergiline lint, enne kui kasutada saab kaetud ümber naba õhuke kiht niisutavaid tooteid, ja siis kleepida narkootikumide põhimõtteliselt lahendada allergia.

Soovitatav on kinni öösel, tavaliselt umbes 8 tundi, saab tõhusalt ennetada ja takistada sünteesi rasva, kiirendada lagunemist ja kaotada rasva.

Kiirendada kõrvaldamist organismist toksiine, parandab kõhukinnisus ja teha see lihtne kaalu kaotada une ajal.

Puudega menstruatsiooni ajal.

Tehnilised andmed:

Värv: valge

Elemendi suurus: umbes.85*80*0.5 MM

Komplekti Kuulub:

1/10TK Naba Kleebis

*Enne kasutamine:

1. Puhasta oma nahka ümber mereväe (Shen-que punkti) või Guan-jüaani punkti sooja rätikuga.

2. Avatud individuaalne pakend ja eemalda paber, mis hõlmab slim patch

3. Kohaldada slim Patch otse peale oma naba või Guan-jüaani punkti.

4. Kandke õhuke plaaster üleöö ja pidage koht 8-12 tundi, eemaldage plaaster pärast kasutamist ja asendada uue plaastri.

*Pärast Kasutamist:

5. Kasutada sooja vett puhastada kohaldamise ala pärast eemaldamist slim Patch .

6. Kasutamist jätkata slim Patch 28 päeva jooksul või kuni soovitud tulemus on realiseeritud & ülekaalulised inimesed, palun hoidke kasutades kolme kuu parim tulemus.

*Tähelepanu:

1: Iga ühe jaoks kasutada 8 tundi on parem.

2: Kleepimise koht nahk kahjustatud, rasedus, ja cesarean sünnitust 3 kuu jooksul on kõik keelata kasutada.

3: Tundlik nahk on keelatud.Kui teil on naha allergia, palun kasutage naha kreem või koor enne kleepimist, et vältida tundlik.

4: Perioodil ei ole soovitatav kasutada.

5: see toode on mõeldud välispidiseks kasutamiseks.ei söö;Kui halvasti protsessi asetamine, õrnalt maha koorida, palun lõpetage ajutiselt ;See toode saab kasutada ainult üks kord.

Märkus:

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte.Aitäh!

Märksõnad:S10 2 Cold Air Intake, Tahid Website Hosting, Star Sündinud Laadi, Teaser 50 Tooni Hall, Tina Tina Turner Live, Töö Detachee Oscaro, Vabariigi Texas Tattoo, Stihl Ms 880 Kord, Varrukateta Seelik Komplekti.

Toode Kategooria fat burner
värv Näita nagu pildil
NET WT 0.1
Brändi Nimi KWD
Spetsifikatsioon 6*7
Materjal Mitte-Kootud
Tüüp Salendav Plaaster
Mudeli Number 3455
Kohaldatavad osad Vöökoht

Kirjutage arvutus!

Dropshippiing 30Pcs/Karp Slim Patch Naba Kleebis Salendavad Tooted Rasva Põletamine kaalulangus Kleebi Kõht Talje Kaalu Kaotada

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted