S2608 VALGENDI ICHIGO KUROSAKI UNIVERSAALSED LAHENDUSED KUU LÕIKAMINE MÕÕK MUST 56.1"

€67.93

Saadavus: On laos

m21394

Ichigo Kurosaki mõõk, Jaapani anime Bleach, painutatud, 142cm pikk, 1,6 kg, uued, pikad, unsharpened; Süsinik terasest tera, täielikult gun metal black, 95cm pikk, 2.8 cm lai, 0.4 cm paks, Must nailonist punutud sanga 40cm pikk, musta universaalne lahendus ?valvur-ja pommel kork; märkas Matt must puidust scabbard; kott ei kuulu; See mõõk on kõver, siis täpsustage palun, kui teil on vaja sirge versioon; Me soovitame teil osta veel üks punkt(id), kellel on vähem või sarnase mõõdud (suurus) kuna laevaliini kulud kaks toodet on peaaegu sama, mis üks; Pl ease võtke meiega ühendust ja lugege järgmisi juhiseid enne ostu.

Firmast

Me, aasia naabruses Kaubandus, müüa tuhandeid kvaliteedi mõõgad, pistodad, pole relvade, kirved, võitluskunstide, seisab, alused, armors ja sõjaliste mudelite juures väga konkurentsivõimelise hinnaga.Lisaks aitame teil leida ja teha mida iganes te otsite.

Saatmine ja Tasumine

Meie kaubad on veetud kogu maailmas EMS Hiinast, kuid enamasti DHL Kanadast, mis põhineb tarne kiirus ja meie varu inventuuri.Tracking number lisatakse ning aktiveeritakse, kui pakk on saadetud 1-3 päeva jooksul pärast makse on kustutatud.Tavaliselt maatükid, saadetud USA, Kanada, Austraalia ja Lääne-Euroopas võtma 2-5 tööpäeva jooksul tarnimiseks, ja 5-12 tööpäeva ülejäänud.

Tarne võib edasi lükata paar päeva tänu juhuslikult tolli kontrolli, pühad " piigi liiklus, halb ilm, vale aadress, vastuvõtja puudub tarnimisel jne.Me võime laiendada üleandmise kuupäev.Laevandus staatuse hoiab ajakohastamine tehingu kuni teie vastuvõtt, palun ole kannatlik ja silma peal hoida.

Palun anna meile oma telefoninumber juhul, tollivormistus ja kohalikul tasandil.

Me teha madalaim müügihind või deklareeritud väärtus faktuurarve nii, et sa maksaksid vähem või isegi olematu tollimaksu impordi kaupu.Meie laevandus hind sisaldab tegelik laevaliini kulud, kütuse lisatasu, kindlustus ja käitlemise tasusid, mis ei ole tollimaksuga.

Pakume kaks osa allahindlusi ühendada vedu.Laevandus allahindlus automaatselt maha arvata poolt EMS sisseehitatud süsteemi.Seoses hindade allahindlus mitu üksust, palun e-posti, meile mudeli numbrid (meie sku versioonides) ja kogus enne ostu sooritamist, et saaksime hinnata parima hinna teile.Me ei paku soodustust et ühe punkti tõttu kallis merevedude kulusid.

Lisaks Deponeerimine, me nõustuda ka Alipay, PayPal, AmazonPayment, krediitkaardi, panga deposiit, pangaülekanne ja isikuandmete kontroll.

Garantii-ja Tagastamine

Me garanteerime, 100% rahulolu pakkudes teile vahetada või tagastada, kui saadetis on kadunud, varastatud, kahjustatud põhjustatud pikk ja võimalik ebaviisakas transport, konfiskeeritud või tagasi, oma tolli -.Paraku nendel juhtudel ei juhtu, kuid väga harva.

Kõik meie kaup on hoolikalt kontrollitud ja kindlalt pakitud enne shipping.Kui te olete saanud kahjustatud või rikkis punkt ei ole kirjeldatud, palun võtke meiega ühendust fotod 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest.Me ei paku tasuta vahetada või tagastada, pluss tagasisaatmise postikulu mõnel juhul.Muu tagastamise objekte, näiteks juhusliku või vale korralduste tahtlik keeldumise tarnimisel jne lähetatakse samal ostja kulu ja peab olema algne tingimusi.Muidu me võib pakkuda osalist tagastamist, mille laadimine varude taastootmise või uuendamiseks tasud.Kuna meie pakid on raske ja suur, mingit tulu võiks olla suur kaotus meile mõlemale.Palun määrav, kui tellida.Me hindame teie kiiret tasumist.Hilinenud makse võib joosta out-of-stock või tühistada oma tellimus.

Ostjaid, Brasiilia ja Mehhiko on kohustuslik anda meile oma tulumaksu ID-e.g.CPF number) tollivormistust.Ostjaid India pea esitama tollile koos oma kliendi identifitseerimise (Tea Oma Tolli) dokumentide või valitsuse recoginzed indentity, aadress tõend ja Loa andmise kirja.Ostjaid Venemaa Föderatsiooni peaks meile tagama teie ettevõtte nime, aadressi ja telefoni ohutuks ja tõrgeteta kliirens.Mõnikord politsei luba on vaja osta mõõgad mõnedes riikides.Teavitame teid sellest, kas objekt on lubatud siseneda oma riigi, sest mõned riigid liigitavad mõõgad, kui ohtlik relv.Kui ei, siis me tühistada ja tagastada tellimuse makstud.

Tollimaksu määr mõõgad Euroopa riikides on kõrgem.Me EI vastuta maakleritasu tollimaksu, muid impordi tasud, kaotsimineku, kahjustumise või tõsine viivitus on põhjustatud rike kliirens puudulike dokumentide või miss üleandmise tõttu oma puudumise või vale aadress.

Relvi ja Hooldus

Meie mõõgad on käsitöö, mitte-teritatud ja vale-teraga koopiad.Kõik sõjalise mudelid on miniatuuri valmistatud metallist, plastikust või puidust.Neid kasutatakse kogumine, teenetemärgi, vahendeid ja tegevusi, nagu animatsioon, kostüüm mängida ja võitluskunste.Ohutuse eesmärgil, et me ei müü funktsionaalne või tõeline lahing-valmis relvi.

Kõik metallist mõõgad nõuda vastutustundlik kasutamine, hooldamine ja korrashoid.Oma mõõga peaks alati olema kaetud kerge kate õli, et vältida rooste tera.Ühise õli saaks segu õmblusmasina õli ja vaktsiini.Palun kontrollige korrapäraselt, kui rippus mõõk ja kruvid on saada lahti seinale paigaldada.

Märksõnad:Valgendi Mõõk, Rengoku Mõõk, Jahindus Mini Slingshot, Valgendi Cosplay Mõõk, Ichigo, Demon Slayer Mõõk, Ichigo Kurosaki, Anime Bleach Mõõk, Ichigo Mõõk, Lapse Amb.

Mõõtmed 142X10X9CM
värv must
Hoiatus Nõuetekohane Kasutamine
Materjal Metallist
Vanus Täiskasvanutele
Omadused diecast
Sugu Unisex
Mudeli Number S2608
Disain Mõõk Relva Kategooria

Kirjutage arvutus!

S2608 VALGENDI ICHIGO KUROSAKI UNIVERSAALSED LAHENDUSED KUU LÕIKAMINE MÕÕK MUST 56.1"

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted