INS Etnilise Stiili Kootud Lina Puuvill Ristküliku Vaipa Matt elutuba Handmad Väike Vaip Magamistuba Öö jalapadjandi Pestav

€19.70

Saadavus: On laos

m21492

Materjali segu

Peamine osa kangast, Polüester (polyester)

Peamine komponent sisu kangas on 41% (kaasa arvatud) -50% (kaasa arvatud)

Kangas alam-komponent polüester kiud (polüester)

Kangas alam-koostisosa sisaldus 45

Nelinurkne kuju

Protsessi masin kudumine

Mustri triibuga

Puhastus-tüüpi Masinaga pestav

Funktsioon:

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Pehme ja mugav,ühepoolne tikandid

Ideaalne elutuba, magamistuba, söögituba, laste mängutuba, laste magamistuba, kodukontor,Tooli padi,Diivan padjast,ystävänpäivä kohal,emadepäeva Kingitus,Lapsed sünnipäeva kingitus,isadepäev kingitus,Jne.

Näpunäited:

a.Hind on ainult padjapüür,välja arvatud sise-padjad.

b.Tänu valgust brigthness,tegelik värvus võib olla natuke erinev pilt.

c.Selleks, et hoida värvi värske,võid lisada natuke soola ja vee oma esimest pesemist.

Märkus:

Palun lubage väike viga tõttu käsitsi mõõtmine.

Värviline ekraan võib varieeruda erinevatel jälgib, et pilt ei pruugi täpselt kajastada värvi kirje.

MÄRKUS(selle pärast on väga oluline, palun lugege seda hoolikalt!!!!)

1. Umbes tarneaeg

Tarne korda erinevad sõltuvalt sellest, logistika.Lubame, et saavutada 60 päeva jooksul oma kohale teate (ei ole tellimuse maksmise aeg), nagu maksmise kuupäev, Märts 28, 2019. Me oleme pühendunud tarne poolt Mai 28, 2019. Kui saate " palun võtke vastu see reegel, palun osta seda hoolikalt.

2. Umbes eeldatav tarneaeg

Platvorm ainult ennustab tarneaeg põhineb suur andmeid.See on mõeldud ainult viitamiseks.See võib olla vara, kuid ta võib edasi lükata.Näiteks eeldatav tarneaeg saabumise vene platvorm on 21 päeva, kuid me ei garanteeri, 21 päeva jooksul pärast saabumist.See võib võtta ainult 15 päeva jooksul.See võib võtta veel 45 päeva, mis on normaalses vahemikus.Kui vaidlus on esitatud hiljem kui oodatud, seetõttu ei saa nõustuda.alusta tuleb vabandada.

3. Umbes logistika jälgimine teabega

Palun vaadake järgmine vastavalt logistika meetod, mille oled valinud.

Saadaval: Moobo.ee Standard Shipping/ePacket Pakett/Hiina Post Air Mail (üksikud riigid ei toeta või lihtsalt muusikapala teave) / Moobo.ee Saver Shipping (lihtne jälgimine teabega ainult) / Moobo.ee Premium Shipping.

Saadaval: Cainiao Super Majandus / Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus / Yanwen Majandus-Air Mail.

4. Umbes suurus

Mõned tooted on elastne kangas tooteid.Pärast manual mõõtmise viga 1-4 cm on normi piiridesse.Palun ole mõistlik enne ostu.

5. Umbes värvi erinevus

Meie tooted on reaalsed kaadrid.Tegelik toodete ja pildid võivad olla erinevad erinevuste tõttu valgustus, display, tootmiseks või palju.Palun mõelge hoolikalt enne ostu.

6. Tollitariife

Kõik kaup müüakse seda poodi ei hõlma tollimaksude sihtriigis.Tariifid on kõik sihtriigid on kannab ostja.Palun mõista, et kohaliku poliitika enne ostu.Aitäh.

7. Umbes pakend

Me ei paku jaemüügipakendis või pakkuda ainult lihtne OPP kott.Kui teil on pakkuda kaubandus-või nagu kingitus, palun kaaluda pakendamise probleemid.

8. Umbes, et jagamine

Kui toodet saate osta ületab kaalu, mahtu või kogust piirata logistika ettevõte, saadame kaks või rohkem pakette eraldi.Näiteks, kui sa ostad 15 istmekatted, me võime jagada need 2 paketti,Üks 8 istmekatted,teine 7 istmekatted,ja saada neid samal ajal.Kuid kuna erinevaid pakette, ei saa me garanteerida, et need saabuksid samal ajal, võib-olla üks jõuab esimene ja teine saabub hiljem.Palun ole kannatlik.Kui te ei saa seda aktsepteerida, siis palun andke meile teada.

Märksõnad:Vaip Palace, Foto Tapetes, Hiire Matt, Magamistoas Vaip, Euroopa Vaibad, Kate Tabl, Suur Jooga Matt, Magamistuba Furnitur, Macram, Jalamatt Väljas.

Kasutamine väljas
Technics Käsi Konks
Mudeli Number vaip
Pesta Stiil Käsi Pesta
Vanus Täiskasvanud
Materjal 100% Polüester
Funktsioon Anti-Slip
Muster Tüüp GEOMEETRILINE

Kirjutage arvutus!

INS Etnilise Stiili Kootud Lina Puuvill Ristküliku Vaipa Matt elutuba Handmad Väike Vaip Magamistuba Öö jalapadjandi Pestav

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted