24K kuld face serum hüaluroonhape Ampull sisuliselt niisutab kahandab poore seerum näo valgendamine naha hooldus Anti-Vananemist Kirtsutama

€4.14

Saadavus: On laos

m21499

2ml*7

Kinni 28 päeva ja anda endale uhiuue ise

Ohtlike tegurite rünnak

Kuidas tagada noorte ▶Nahk on tuhm ja kollakas.Nahk muutub vana ja puudub elujõudu.See on tuhm ja läiketa. ▶Näo nahk on lõtv Näo nahk on lõtv ja vahetult viib niiskusekadu ja vormi kortse. ▶Kuiv read Hilinenud niiskuse, muudab naha probleeme isegi hullem. ▶Setetes Mustad Laigud, Nahk on tuhm ja jume on ebaühtlane.

Mis on Ampull?

Ampull tähendab sisuliselt kontsentreeritud Ampull on steriilne vaakum pakendis.Välimus, tundub, et süsti.See sisaldab kõrgelt kontsentreeritud sisuliselt.Vahel see, tulemuslik aktiivne tegurid vähemalt jõuab 90% ja isegi 98%.See on ligi 12 korda ja 13 korda öö koor, või toitaine koor.See ei lase nahal saavutada vesine riigi piires lühikese aja jooksul.Seda peetakse ER nahka.

Kaks Luksus Kontsentreeritud Komponendid tihedalt naha hooldus

Hüaluroonhape Sisuliselt Niisutav ja Niisutav See võib hüdraat -, hooldus-ja niisutab veetustatud nahka, aitavad lahendada kuiva nahka ja muudab naha säravaks, sile ja pehme ja läikiv ja läikiv. 24k Gold foil osakesed võivad jume sära See sisaldab hoolikalt naha osa -24k Gold foil.See on pehme ja sile ja saab tõsta jume.See niisutab nahka ja muudab naha tõrgeteta.See muudab peen, õrn ja paindlik nahk.

Kuus peamist naha probleeme

❶Tight ja Sile collaxyl kollageeni valk on lisatud näiline efekt jaoks lõtv nahk,saate koheselt muuta toitumine koostisosad, mida on vaja naha,võimaldab nahal taastada elujõudu ❷Reduce Kortsud vähendada väljend wrinkile nägu, microgrooves kohta, silmad, otsaesine kortsu,nasolabial kirtsutama ja kaela korts,parandada vee sisu nahale, laske nahk oleks veel ilus ja sile ❸Repair ja parandada parandada karedus näonaha,samuti auk ja erinevate microgrooves tingitud nõrgenenud naha remont võime tõttu välja kollageeni valgu

20-25 aastat vana

Lihtne Hüvasti Lõtv Nahk Kiiresti tungida alumine kiht nahka võimaldab naha pingul, ilma marks ✔20 aastat vana:vältida varajast tõusu esimese trahvi read,hoida naha niiske,vältida vananemist ,õli kontrolli ✔25 aastat vana: niisutab näo naha,jätkuvalt kasutada, trahvi read, ✔30 aastat vana:lõdvestab nahka kahaneb jätkuvalt kasutada küll,trahvi read hakkavad tuhmuma ,nahk hakkab pinguta ✔35 aastat vana:takistab kasvu, kortsude,muudab naha elastsemaks,ja võimaldab naha reprodutseerida oma sära

üle 25 aasta vana

Ohutu kasutada, mingit ärritust

lühendatud väljavõte põhja lihaste

päeval ja öösel ---teile meeldib see

Päeva jooksul, pärast rakendades tooner, see võib niisutab, vältida ultraviolett kiirte ja päikesevalguse kahjustava nahka, nii, et make-up kestab kauem.Õhtul, pärast kohaldades emulsioon, see on väga lihtne taluda, remondi-ja hoolitsesid kogu öö.

Avamise ja kasutamise Ampull

Märkus: (pisar lisaks Ampull ja pöörama tähelepanu sellele, et kontrollida, kas seal on iga ülejäänud klaas räbu juures kitsaskoht.Kui on, palun seda puhastada) Samm 1: Klapp kergelt ja teha sisuliselt langeb põhja pudel Samm 2: Jõudu, et murda see, kattes kaas.Samm 3: Taastada kaane Samm 4:Tilguti ja kohaldada hommikul ja õhtul, 1/2 Ampull tilgutatakse palm.Massaaž, kellel on kaks kätt ja kui käsi on kuum, kohaldatakse selle peale naha näo ja kaela.Masseeri õrnalt kuni see on täielikult imendunud.

Märksõnad:Nicotinamid, Lanbena Seerumi, Kuld Vedelik, 24k Kuld Seerumi, Happe Glycol, Happe Hüaluroonhappe, Sisuliselt Kuld, Nägu Särama Seerumi, Ampoul, Rorec.

Mudeli Number 2ml*7
Sertifitseerimine GZZZ
GZZZ YGZWBZ
Toote Tüüp face serum
Brändi Nimi YASS
Koostis Vedelik
Riik/Regioon Tootmine Hiina
Koostisosa Hüaluroonhape kuld
Funktsioon Niisutav
Sugu Emane

Kirjutage arvutus!

24K kuld face serum hüaluroonhape Ampull sisuliselt niisutab kahandab poore seerum näo valgendamine naha hooldus Anti-Vananemist Kirtsutama

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted