Kollane Karupoeg Puhh Voodipesu Komplekt Lastele Tekk, Suletekk, Hõlmab Queen size Bed, Voodipesu Twin Magamistuba Decor Ühe Laste Coverlets

€31.66

Saadavus: On laos

m22674

.

Materjal

.

Polüester

.

Pakett

. PVC kott (No box).

.

Stiil

.

3d cartoon prindi

.

Tekikott set 3pc

. 1*tekikott + 2*Padjapüür

Tekikott On tekikott on nagu kaitse-ja teenetemärgi filler, kui tellite tekikott komplekt, palun veenduge, et teil on sama suurus, täiteaine, mida võiks kasutusele võtta tekikott, ja sa võiksid leida lukuga tekikott, ava see ja pane filler ta.

.

Märkus

. See komplekt ei ole mingeid voodi lehel.Kui vaja, võtke palun ühendust müüjaga.See komplekt ei ole mingit filler. . 1(cm)=0.3937008(tolli) Tõttu Manual mõõtmise, laske viga 3-5 cm.Tänu erinevate kultuuri riigis, erinevad suurused, mis põhineb riigi ja palume inimestel kontrollida ja kinnitada suurus enne orderin.

Kuna erinevus värvi mõju vahel oma digitaalsete seadmete ja reaalse, tegeliku värvi sügavus toode võib tunduda veidi erinev sellest, mis pildil. Muster tekikott ja padjapüür on ainult ühel pool, teine pool on ühtlane värv.

3D-reaktiivne trükitud tekikott komplekt 3 tk, hele, värviline, unenäoline disain, HD kvaliteediga.

40S 300TC polüester kangast, mis on mugav ja nii pehme.kunagi tuhmuma.

Polüester kangast, 300 thread count, 40S, tugev materal, et tekikott lukuga.lihtne panna täiteaine sees.

Reaktiivne trükitud techonology, eredad, värvilised, kunagi tuhmuma.ilus sama reaalne objekt.

Rohkem Stiili alla:

Nõus nii Käte pesemine ang Masin, pesemis -, vee temperatuur EI ole suurem kui 30 kraadi eraldi.Ärge kasutage ühtegi Valgendi, ja ärge leotage seatud liiga kaua aega.Palun Eraldamine, pesemine vastavalt värvi, MITTE SEGADA muud tekstiilist esemed samal pesta.Toetada ainult Külma triikimine.Võib nõustuda keemiline puhastus.Esimene pesu võib tavaliselt fade värvi kehtestatud aktsepteeritaval viisil, siis võiks lisada veidi soola esimesel pesemist.

Me püüame oma parima, et oma tellimuse ning saadame paki välja hiljemalt 5 päeva (tööpäeva) jooksul, mida Me sageli pakuvad "uksest ukseni" shipping service, kui sa valida, äri Ekspress, nagu DHL, UPS, Fedex, jne.palun esitage oma kodu aadressi orde Shipping probleem (Ületa Osta Kaitset ikka ei sünnitust või selle ajal kaotatud laevandus), Täielik tagasimaksed Saanud vale toote (Vale muster või vale suurus), Täielikku toetust.Ei ole kirjeldatud (Materjal/ Suurus/Värv erinevus, Puudu mõned kaubad, Defektne, Kahjustatud, Värvitud, jne), Osaline või Täielik tagasimaksed vastavalt tegelikule.Ei meeldi punkt või Tegin valesti, et, Tagasi ja täielikku toetust või Vahetada.Kõik tulu/vahetusi, peab olema originaalpakendis ja Resalable Seisukorras .me ei võta mingeid kasutatud, pestud, katki, kortsus, määrdunud jne.Sõltumata teil on mõni eespool nimetatud olukorrad või mitte , kui ilmneb probleem, võtke meiega palun ühendust esiteks , meil on professinal töötajad aitavad teid.

Märksõnad:Voodipesu Komplekt, Suletekk, Roheline, Voodi Coverlet, Valgustatud Ruuduline, Voodi Bedspread, Kate Suletekk Kuninganna, Voodi Kodu, Voodipesu Komplekt Lastele, Wnnie Puhh -, Plüüš, Juhul Puhh.

Kangast Krahv 40
Pakett Pvc kott
Hinne Kvaliteeti
muster Disney Karupoeg puhh
Tekikott komplekt 3tk 1*tekikott+2*padjapüürid
Muster Tüüp Peace
Suurus Single twin double full queen king size
Peamised Värv kollast värvi
Stiil Peace
Materjal 100% Polüester Kiud
Tüüp Tekikott Komplekti
Vanus Laste, Beebit, lapsed, tüdrukud, poisid, teismelised, naised, mehed
Lõng Loota 300TC
Brändi Nimi Disney
Täidis PUUDUB
Värv Aste (Palgaaste) Riiklikud Standardid
Kanga Tihedus 133X72
Mudeli Number Disney Karupoeg Puhh Voodipesu
Technics Reaktiivne Trükkimine
Kogus 3 tk
Taotluse Suurus 2,5 m (8 jalga)
Komplekt Tüüp Jah
Kaal about 1-1.8kg
Kasutamine Kodu, magamistuba teenetemärgi, hotell, kool, pulmad, jne.
päritolu Hiina

Kirjutage arvutus!

Kollane Karupoeg Puhh Voodipesu Komplekt Lastele Tekk, Suletekk, Hõlmab Queen size Bed, Voodipesu Twin Magamistuba Decor Ühe Laste Coverlets

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted