Suurus 4/4 114V Tekstuuriga süsinikkiu VIIUL VÖÖRI Sirge Ebony Konn Valge Lakk Viiul Osad Tarvikud

€37.66

Saadavus: On laos

m22791

□ JAOKS KONTSERT KASUTADA - väga populaarne ja sertifitseeritud mudel!See vibu on kombinatsioon kõrge-tech reljeefne Carbon Fiber ja traditsioonilise käsitöö oskusi.See on hästi tehtud vana kogenud vibu-tegija ja pakub teile suurepärast heli. □ RELJEEFNE CARBON FIBER - Tekstureeritud süsinikkiust kinni sügav kõver ja väga sirge.See on hästi põrgatama ja suur paindlikkus.Kui kerge vibu, see on ligi 60 grammi.Umbes. 74.5 cm sealhulgas kruvi.Lihtne mängida. □ LOOMULIK HOBUSEJÕHV - Me kasutame hästi valitud pleegitamata mongoolia hobusejõhv.Suur vastupidavus, lihtsam kampol.Valime parem hobusejõhvist meie VINGOBOW võrreldes sarnase hinnaga vibu turul, arvestades, et see võib maksta teile enam uuesti juuksed kohapeal. □ TÄIUSLIK TASAKAAL PUNKTI - Nagu te teate, tasakaalu punkt on väga oluline kinni.Meie tegijad alati kohandada vibu tasakaalu punkt mitu korda, et tagada see on õige valik.Suured tasakaalu punkti võimaldab teil juhtida vööri lihtsam ja mugavam. □ CAREFULY KÄSITÖÖ - vibu on täiesti tehtud traditsioonilise käsitöö oskusi.Sirge pulk, puhas töö, valmis mängima.See on hea, tugev vibu erakordse põrge stabiilsust.

See vibu on kombinatsioon kõrge-tech reljeefne Carbon Fiber ja traditsioonilise käsitöö oskusi, hästi tasakaalustatud, tundlik ja sirge.Süsinikkiust pulk näitab ilus võrkjaid muster, sügava kõver.See struktuur on stabiilsem ja tugevam.Juuksed on hästi valitud kvaliteetne & naturaalne hobusejõhvist Mongooliast.Valime parem hobusejõhvist meie VINGOBOW võrreldes sarnase hinnaga vibu turul, arvestades, et see võib maksta teile enam uuesti juuksed kohapeal.Kõrge tihedusega ebony konn dekoor koos Fleur-de-lys cd.Kõik osad on paigaldatud sama tegija algusest lõpuni isegi puhastamist.See on hea vibu oma valik!

Märksõnad:Lõug ülejäänud Viiul, Vingobow Viiul, Ruut Osad, Viiul Vööri Tarvikud Sapo, Xiro Osad, Nailon-viiul Vööri, Kokko Lülitatud, Android Flash, Konn Palus, Konn Müts.

Brändi Nimi VingoBow
Konn ja Kruvi Ebony Nikkel Hõbe
Saadaval Suurus 4/4
Jõudlus Kontsert tase
Pulga Materjal Tekstureeritud Süsinikkiu
Suurus 4/4 (approx. 74.5cm)
Kasutamine Viiul Kasutada
hobusejõhvist Hästi valitud Looduslikud Hobusejõhvist
Kaal Standard (approx. 60g)
UPC 600682854795
Mudeli Number 114V
MPN 20090930114V44
värv Must Kootud Ladistama

Kirjutage arvutus!

Suurus 4/4 114V Tekstuuriga süsinikkiu VIIUL VÖÖRI Sirge Ebony Konn Valge Lakk Viiul Osad Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted