Pehme Roosa Must Paks Fliis Viska Tekk Soe, Kohev -, Plüüš-Balnkets jaoks Voodid Lastele, Täiskasvanutele Talvel Plaids Voodikatted Tekk Koc

€9.99

Saadavus: On laos

m22874

Pehme Roosa Must Paks Fliis Viska Tekk Soe Palus Balnkets jaoks Voodid Lastele, Täiskasvanutele Talvel Materjalid: 100% polüester-Suurus: 120*200cm, 150*200cm, 180*200cm Värv: Nagu fotod Tüüp: Fliis viska tekk Pakend: 1tk * Tekk Soe Nipp: Tänu valguse ja ekraani vahe, värv võib veidi erineda pilte.Palun lubage 1-5cm erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

Tasumine

Seal on palju makseviisid saadaval nagu krediitkaardid, reaalajas pangaülekanded.Saate valida meetod, mis on kõige sobivam teile.Kaitsta oma huve, teie makse on ajutiselt valduses Moobo.ee, ja ei lastud meid, kuni olete saanud oma järjekorras ja rahul meie toodetega.

Laevandus

1. Laevandus viisil: Me laeva Moobo.ee Standard shipping, Hiina Posti Tähitud lennuposti või ePacket enamiku toodete puhul. 2. Aeg transiidi: Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.Hiina Posti Tähitud lennuposti: 10-39 päeva enamiku riikide puhul, Brasiilia, mõnikord on vaja rohkem aega.ePacket: Tavaline tarneaeg 7-22 päeva, mõnikord on vaja rohkem aega, kui juhtub, et erilist olukorda.Moobo.ee Standard Shipping: Tavaline 15-45 päeva.Moobo.ee primium Tarneaeg: 4-15 tööpäeva peamised riigid. 3. Toote Töötlemise Aeg: töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist ja stock seisund.Enamasti, töötlemise aeg võib olla 1 kuni 3 tööpäeva.

Tagastamise Poliitika

1. Pakume TASUTA edasi-TAGASI teenuse Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa ja Venemaa, siis coud nautida tasuta edasi-tagasi mingit põhjust, lähemalt vt järgmist linki: https://sale.Moobo.ee/__pc/v8Yr8f629D.htm?spm=a2g0o.store_home.1000001.6.48622c6dv3ubgq 2. Teiste riikide jaoks, kui sulle ei meeldi toote tellid ja tahad vahetada või tagastada punkte saanud, palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul kättesaamisest tellimuse.Ja sa peaksid maksma additioinal laevandus tasud tekkinud ja tagastatud kaupade tuleks hoida nende algne olek.

Tagasiside

Kuna teie tagasiside on väga oluline meie pood on areng, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut.Tänan teid väga!

Märksõnad:Voodi Kate, Musta Ruuduline, Pruun Kohev Tekk, Kid Voodi Tekk Suve, Viska, Ruuduline Kohta Diivan, Ruuduline Diivan, Tekk Põder, Tekk Sherpa, Harajuku Ruuduline.

Pesta Stiil Mehaaniline Pesta
Technics Kootud
Päritolu CN(Päritolu)
Kaal 0.8-1.1kg/pc approx
Suurus 120*200cm, 150*200cm, 180*200cm
Funktsioon Kohev palus tekk
Hooaeg Kevad/Sügis
Toode Viska tekk
värv Kui fotod
Hinne Hinne
Rakendus 2 Ruuduline Voodikatted (Päevatekid)
Komplekt Tüüp No
Värv Aste (Palgaaste) 4
Mudeli Number MFB23
Vanus Täiskasvanud
Brändi Nimi Mi Fa La
Kasutamine Diivan, Voodipesu, TV
Tüüp Fliis Viska Tekk
Materjal 100% Polüester
Kuju Ristkülik
Muster Tüüp Tahke
Taotlus 1 Palus Balnkets jaoks Voodid
Stiil Tahke Tekk
Vanuse Lapsed täiskasvanud tekk
Hulgi & Dropshipping Tugi
Taotlus 3 Talv tekk
muster Tavaline Värvitud

Kirjutage arvutus!

Pehme Roosa Must Paks Fliis Viska Tekk Soe, Kohev -, Plüüš-Balnkets jaoks Voodid Lastele, Täiskasvanutele Talvel Plaids Voodikatted Tekk Koc

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted