Jooga Sidemete Venitus Vöö Suu Tilk Insult Hemiplegia Taastusravi Rihm Jala Koolitus Jala Hüppeliigest Parandus Traksid

€6.67

Saadavus: On laos

m23251

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Omadused:

1. See jooga rihm on valmistatud premium polüester puuvillasest materjalist, et venitada piisavalt.Vastupidav ja hingav rihm on püsivalt ehitatud taluma ulatuslik kasutamine

2. Venitada rihm pakub täiendavat stabiilsust ajal iseseisvaks tegutsemiseks venib ja tekitab.Väga tõhus sportlased, tantsijad või füsioteraapia.

3. Eriline bänd väldib vigastusi ja hõlbustab järk-järgult ja õrn venib, et kaitsta oma lihaseid ja teeb teid rohkem ja paindlikum iga päev

4. Kui te venitada, siis pikergune oma lihaseid ümber liigesed, mis aitab suurendada vahemikus algatusel ja omakorda aitab vältida vigastusi.

5. Ka suu exerciser vöö, venitades jalad, kannad, Achilleuse kõõlus, kinnerjänne, nelipea, vasikad ja rohkem.

6. Seal on 6 aasa sobivad oma erinevate kasutamine peab, ülikond jooga, ballett, pilates, treening, sportlik meeskonnad, lõõgastav ja paindlikkust koolitus.

Tehnilised andmed:

Kirje Tüüp: Traksid & Toetab

Mudeli Number: Jooga Vöö Venitades

Pikkus: 44.8 aastal (114cm)

Jalapadjandi: 9.4x3.5 (24x13.5cm)

Igasse ahels-kaarde: umbes 6.7x8 aastal (17x23cm)

Värv: Must

Materjal: Polüester-Puuvill

Pakendi Sisu:

1 * Jooga Sidemete

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Ankl Tugi, Venitada, Shoulderpad, Vöö Jooga, Ankl, Taastusravi, Jalg Venitada, Fix õlg, Sidemete Venitus, Hemiplegia.

Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Jooga Sidemete Venitus Vöö Suu Tilk Insult Hemiplegia Taastusravi Rihm Jala Koolitus Jala Hüppeliigest Parandus Traksid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted