5tk/palju vaba shipping R3*30.5*D6*75Two Flute Ball nina EndMills hrc55 CNC Ballnose Endmills

€29.00

Saadavus: On laos

m23748

Andmed:

------- Tahke ränikarbiidi palli nina end mill koos karbiid 90%, Co10% ning mikro -, teravilja-0.6 um, täielikult tagada selle hea kanda-vastupanu .

------- Helix nurk 35° karbiid vahendid, hea mõrasid heakskiidu .

------- Me kasutame Viie-telje seosed cnc masina tootmine käesoleva toote eesmärk on pakkuda kõrge kvaliteediga end mills.

------- Palli nina end mill vastu ALTIN must kate , on hea mõju vähendada hõõrdetegur, suurendades kanda-vastupanu, lõplik eesmärk on pikendada tööelu .

------- 2 flöödid palli nina end mill saab kasutada poolel lõpeta mehaaniline , liht -, kubeme -, groove, kalle kõik võib olla töödeldud.

------- Kui meie spetsifikatsioon ei saa täita oma nõuet, tere OEM-i või custom-tehtud!

Shang Teile Tööriistad on üks ettevõte, mis on spetsialiseerunud keerates tööriista -, jahvatus-vahend, puurimise tööriist, rolling vahend, vahetatavad plaadid paigalda, arvjuhtimis käepide, karbiid osad, lihvimis masin, erinevad mittestandardsed karbiid lõiketerad ja nii edasi.Seal on 280 sortide ja rohkem kui 3000 erinevat liiki kirjeldused tooteid oma valik.Neid kasutatakse peamiselt auto -, masina -, elektroonika -, metalli -, metalli -, kaevandus -, plast-ja muude tööstusharude valdkondades.Me ei müü mitte ainult siseturul, vaid ka välismaal turul.Meil on 9 tooted ja siseriikliku patendi -, 3 kõrge tehnoloogia uusi tooteid.

Peamine Materjal meie tooted on CB-CERATIZIT.

Saame vastu võtta igasuguseid erilisi materjale nagu Sandvik, Kenametal jne.ja igasuguseid suurused non-standard kohandatud nagu teie soovidele.

Oleme pikaajalise tarne-non-standard tooted BMW ja Porsche.

Vali meie tooted, Anda teile parimaid tulemusi ja kulude suhe.

Märksõnad:15mm End Mill, Karbiid End Mill Tööriist, Ballnose, Suur Kõrv Ahv, Herb Mill, 6mm Palli Nina, 3d-bit, Palli Nina Mill, Puuri Ahv, Diamond End Mill.

Kate TiAIN
HRC 55
Läbimõõt 6
Kogupikkus 75mm
Flööt Pikkus 30.5 mm
Flöödid 2
Tüüp End Mill
Brändi Nimi jerray
Raadius flöödid 3mm
Mudeli Number BC-R3.0-D6-75
Materjal Karbiid
Helix 35

Kirjutage arvutus!

5tk/palju vaba shipping R3*30.5*D6*75Two Flute Ball nina EndMills hrc55 CNC Ballnose Endmills

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted